reklama
Asia3003
Fanka BB :)
Mąż mnie wkurza, a ja już spać nie mogę tak mi ciśnienie podniósł.Toaleta kilka razy w nocy.[emoji5] A Ty czemu nie śpisz?
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
monsku
Grabcia - poczekaj na wyniki, moze wskazniki nie bedaa az tak wysokie. Tak jak dziewczyny pisza-kazdy dzien w brzuchu jest cenny dla dzidziusia. A jak wogole u Ciebie teraz z jedzeniem i samopoczuciem?
Ja tez nie moge spac, zauwazylam zaleznosc, ze jak ide spac to ciezko mi znalezc pozycje, wszystko boli itp, potem jakos spie z przerwami na siku i wiercenie sie z boku na bok, potem nad ranem juz zaczyna mi sie robic niedobrze i wogole jakby przyduszac i juz mam dosc takiego "spania". Szkoda, ze wyspac sie nie idzie.. na plecach zaczyma sie dusic, na prawym boku jak zasne to jak sie obudze mam zdretwiale reke, a na lewym to za dlugo.. mysle nad rozkladanym fotelu w salonie:nieraz drzemie w nim popoludniu, bo jest w pollezacej pozycji. Macie podobnie ze spaniem?
Poza tym swieta byly na spokojnie, na sylwka nie mam planow, nie rajcuje mnie ten dzien od lat, choc jak mialam "nascie" to chyba bylo wydarzenie roku:gdzie i z kim isc
Ja tez nie moge spac, zauwazylam zaleznosc, ze jak ide spac to ciezko mi znalezc pozycje, wszystko boli itp, potem jakos spie z przerwami na siku i wiercenie sie z boku na bok, potem nad ranem juz zaczyna mi sie robic niedobrze i wogole jakby przyduszac i juz mam dosc takiego "spania". Szkoda, ze wyspac sie nie idzie.. na plecach zaczyma sie dusic, na prawym boku jak zasne to jak sie obudze mam zdretwiale reke, a na lewym to za dlugo.. mysle nad rozkladanym fotelu w salonie:nieraz drzemie w nim popoludniu, bo jest w pollezacej pozycji. Macie podobnie ze spaniem?
Poza tym swieta byly na spokojnie, na sylwka nie mam planow, nie rajcuje mnie ten dzien od lat, choc jak mialam "nascie" to chyba bylo wydarzenie roku:gdzie i z kim isc
Wlasnie sprobowalam wina bezalkoholowego i chyba bedzie to moj piatkowy trunek na wieczory strasznie mi posmakowal... tzn cala ciaze mialam ochote na wino ale nie chcialam ryzykowac a to calkowicie zaspokaja moje potrzeby
Oo a jakie dokładnie kupiłaś? Bo ja kiedys nie trafiłam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia - poczekaj na wyniki, moze wskazniki nie bedaa az tak wysokie. Tak jak dziewczyny pisza-kazdy dzien w brzuchu jest cenny dla dzidziusia. A jak wogole u Ciebie teraz z jedzeniem i samopoczuciem?
Ja śpię ok tylko najgorsze sa pobudki na siku. Jak wstaje to wszystko mnie boli, plecy z każdej strony, a później chwilkę nie mogę usnąć. Czuję też drętwienie palców dłoni.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Monsku Ja śpię dokładnie tak jak Ty, już dość mam. Jeszcze skurcze przepowiadajace mnie męczą w nocy po kilka razy. Ani pozycji znaleźć nie mogę, duszę się i te mdłości...tak były tylko nad ranem,teraz nawet w nocy. Mała jeszcze tak szaleje w nocy ze myślę czy wnętrzności mam całe i zebra,a ja z tych chudzinek co każdy ruch czują mocno.
Grabcia Ciężko doradzić bo dla mnie też cc to ostatecznosc, też wolałabym wizję porodu naturalnego bliżej terminu. Jednak z drugiej strony też jest ta niepewność, bo dziś ktg ładne, a nikt nie wie co będzie za tydzień -cholestaza to nie przelewki. U mnie też podejrzewali od 24tyg...Ale próby watrobowe nie rosna do tych wartosci kosmicznych tylko sa ponad norme ,a skora ze swedzi od braku zelaza i faktycznie po przetoczeniu krwi przestała. Teraz byłam w szpitalu i na ktg raz idealnie,raz tętno bardzo wysokie u dzidzi. Kazali mi to monitorować tzn tętno. ..tylko ze ktg u nas w szpitalu dla pacjentek nie z oddziału 35zl ! W aptece za ok 100zl sa takie małe urządzenia do pomiaru tętna dziecka nad tym myślę. Może też byś się w coś takiego zaopatrzyla i w domu na spokojnie kiedy masz ochotę sprawdzała czy z maluszkiem ok. Zawsze to bezpieczniej tak myślę i czekać do terminu.
Grabcia Ciężko doradzić bo dla mnie też cc to ostatecznosc, też wolałabym wizję porodu naturalnego bliżej terminu. Jednak z drugiej strony też jest ta niepewność, bo dziś ktg ładne, a nikt nie wie co będzie za tydzień -cholestaza to nie przelewki. U mnie też podejrzewali od 24tyg...Ale próby watrobowe nie rosna do tych wartosci kosmicznych tylko sa ponad norme ,a skora ze swedzi od braku zelaza i faktycznie po przetoczeniu krwi przestała. Teraz byłam w szpitalu i na ktg raz idealnie,raz tętno bardzo wysokie u dzidzi. Kazali mi to monitorować tzn tętno. ..tylko ze ktg u nas w szpitalu dla pacjentek nie z oddziału 35zl ! W aptece za ok 100zl sa takie małe urządzenia do pomiaru tętna dziecka nad tym myślę. Może też byś się w coś takiego zaopatrzyla i w domu na spokojnie kiedy masz ochotę sprawdzała czy z maluszkiem ok. Zawsze to bezpieczniej tak myślę i czekać do terminu.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Monsku Ja śpię dokładnie tak jak Ty, już dość mam. Jeszcze skurcze przepowiadajace mnie męczą w nocy po kilka razy. Ani pozycji znaleźć nie mogę, duszę się i te mdłości...tak były tylko nad ranem,teraz nawet w nocy. Mała jeszcze tak szaleje w nocy ze myślę czy wnętrzności mam całe i zebra,a ja z tych chudzinek co każdy ruch czują mocno. .
Jakbym czytała o sobie [emoji43][emoji3][emoji23]
U
użytkownik 902
Gość
Grabciu, rozumiem. Ciężka decyzja, bo jakbys była pod stałym monitoringiem to można leżeć, a w domu to cholera wie..
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
Ze spaniem u mnie też słabo. Wiercę się pół nocy. Jak nie siku, to zgaga i niedobrze. Na szafce nocnej mam wode i gaviscon Raz mi lepiej z rogalem, raz rogal leci na kopach z łóżka, bo mnie wkurza. A to mąż za głośno chrapie, albo za blisko się przesunął i mi gorąco. Bardzo łatwo się wybudzam, ciężko potem zasnąć. Znalezienie pozycji graniczy z cudem, z oddychaniem też mam duże problemy i to nie tylko nocą.
reklama
Grabcia123
Ja samopoczucie super apetyt mam Ale dietę muszę trzymać więc jabłko gotowane i biszkopty To moja codzienność.. wyniki mi spadły kwasy zolciowe tez norma jest do 10 ja mam 11, 3 więc wszystko jak narazie jest ok