reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Oo a jakie dokładnie kupiłaś? Bo ja kiedys nie trafiłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wino nazywa sie Ariel :) jeszcze kupilam 3 inne i szampana tzn maz kupil bo ja sie wstydze kupowac w sklepie z alkoholami :)
Widze ze wszystkie mamy to samo... ja oprocz lazienki to srednio ok 4-5 sie budze z glodu i tak czekam do 7 zeby zjesc sniadanie :) teraz jak nie pracuje to drzemka w ciagu dnia i jest ok..

co do imienia - to wciąż się wahamy, czekamy do pierwszego ujrzenia ;)
co do spania - to ja przez chore dzieci w święta miałam zarwane noce (takie 2h snu na cały dzień) i super się czułam, a od dwóch dni mam cudownie przespane noce :D a moje młodsze dziecię, jak zasnęło wczoraj o 16 to obudziło się dziś o 9.30 :szok:

U nas będzie Mikołaj :) dziewczynka miała być Alicja.

U mnie ze spaniem to tak jak Kasia.zosia, śpię w miarę dobrze za to z zasypianiem jest masakra, bo mam ciągle zatkany nos :(

Moja dziewczynka ma na imię Maria. Ja też różnie ze spaniem. Mój mąż ma wolne do 3 Króli i dzisiaj ja wstałam pierwsza o 10.00 a chłopaków musiałam budzić bo przecież mały do przedszkola. Bywają noce, że budzę się często, wcześniej to przez stres, teraz raczej z niewygody. Generalnie wszyscy troje mamy "melodię do spania" jak to komentuje codziennie mój tata :)
Macie już tak wszystko, wszystko dla dzidzi? Co na obiad? szukam inspiracji :) byle nic związanego ze Świętami...

reklama
Macie już tak wszystko, wszystko dla dzidzi? Co na obiad? szukam inspiracji :) byle nic związanego ze Świętami...

ja wyprawkę mam po starszym, więc chyba wszystko co potrzebne mam, a jak się okaże, że czegoś brakuje to kupię jak już maluszek się urodzi. Muszę tylko dokupić termometr i nożyczki żeby miał swoje:)

U mnie dziś na obiad zupa ogórkowa:)

Do góry