reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Kasia.Zosia też tak mam. Wiecznie poobijana i zadrapana, bo a to na coś wpadnę, a to się zatnę przy zmywaniu sztućców.... masakra. A teraz jest jeszcze gorzej bo ciężko się przychylić. Wczoraj wpadła bym przez to do kartonu :-D:-D:-D

Kasulinka to ja chyba dziwna jestem, bo po pierwszym porodzie byłam tak zjechana, że przy drugim stwierdziłam, że nie ma opcji, żebym nie miała nikogo do pomocy. Z tą różnicą, że ja chciałam kogoś do sprzątania i pomocy przy wyjściu na spacer, czyli po 2-3 h dziennie max przez 2 tyg . Póki co zaoferowała się teściowa.

Ja dzis ledwo zipie... jeszcze po południu ma być kurier ze skrzynkami na Ali zabawki wiec musze jechać na mieszkanie i poukładać je. Teraz teściowa pojechała poodkurzac, bo ja sił nie miałam wstać:zawstydzona/y:
Jeszcze Młoda się mało rusza dziś i juz sobie coś wkrecam:baffled:
Z przygotowań do świąt... to mam rozstawiona choinkę, na której póki co wisi jedna bombka, bo jej nie zdjęłam w ubiegłym roku:rofl:
Nie wiem jak bd z gotowaniem, bo póki co sił nie mam:p

reklama
Agatucca, nie ma szans. Gdyby założyli wczoraj to może w niedzielę, a tak to dopiero poniedzialek i to jest najbardziej optymistyczna wersja.
Dziewczyny co z Airfix??

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety Airfix się już od dawna nie odzywała :(
Nie zanudz się tam na śmierć :D
Elenna u mnie w domu krąży historia jak to jako dziecko się czegos przestraszyłam, cofalam sie i wpadłam dupa do wiaderka z pomyjami :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sie wczoraj przeforsowalam. Rano dlugi spacer i zakupy. Pozniej pranie, prasowanie i sprzatanie a na koniec walka z wozkiem bo po 60 dniach czekania wreszcie przyslali. A najgorsze jest to ze fotelik i spacerowka idealnie pasuja, za to gondoli nie da sie zamontować w stelaz bo cos spartaczyli. I bedziemy musieli reklamowac i pewnie czekac kolejne tygodnie a czasu coraz mniej... Wieczorem nie moglam nawet lezec bo tak mnie wszystko bolalo. Tylko na lewym boku jakos udalo sie zasnac. Dzis troche lepiej ale taka "polamana" chodze a jutro ślub... Wiec forma musi byc :-) w dodatku w niedziele jedziemy na trzy dni do Krakowa a jeszcze nie spakowani. Wszystko na ostatnia chwile. Duzo do zrobienia a ja bym tylko lezala dzis. Jeszcze musze sukienke przymierzyc czy w ogole w nia wejde :-D

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to znowu chodzę ciągle po ścianach, bo wiecznie mnie zatacza jak jakiegoś pijaka :p
Ja póki co relaksuję się w przygotowywaniu ozdób świątecznych :D a tu jeszcze sprzątanie, gotowanie.. nie wiem jak ja to ogarnę :szok: lenia mam
Niestety mój mąż ma dwie lewe ręce do gotowania. W tamtym roku przed świętami byłam w pracy i poprosiłam go żeby sparzył kapustę na gołąbki, zarzekał się, że wie jak to zrobić a później wróciłam do domu i zastałam kapustę sparzoną ale w całości :D byłam wściekła bo wróciłam do domu po 23 i jeszcze po nocy parzyłam liście :D

Hejka. Szpitalne dziewczyny dużo zdrówka. Mnie dopadł zespół niespokojnych nóg, a raczej sie nasilił bardzo. Spać przez to nie moge. Od kilku dni ręce mi drętwieją i brzuch twardnieje, na szczęście to juz końcówka. Co do świat to prezenty dla dzieci i D mam kupione. Jutro jadę obkupic rodzine, mimo żezostaje z uk i nie będę sie z nimi widzieć. Pierogi zamrożone, jutro robię bigos, może we wtorek zrobię farsz na krokiety. Nie wiem po co tyle gotuje jak i tak jesteśmy sami.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Szpitalne dziewczyny dużo zdrówka. Mnie dopadł zespół niespokojnych nóg, a raczej sie nasilił bardzo. Spać przez to nie moge. Od kilku dni ręce mi drętwieją i brzuch twardnieje, na szczęście to juz końcówka. Co do świat to prezenty dla dzieci i D mam kupione. Jutro jadę obkupic rodzine, mimo żezostaje z uk i nie będę sie z nimi widzieć. Pierogi zamrożone, jutro robię bigos, może we wtorek zrobię farsz na krokiety. Nie wiem po co tyle gotuje jak i tak jesteśmy sami.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez kupowałam prezenty do Polski :) a co do ilości jedzenia, tez zrobię duzo, pomroze i będzie spokojnie na dwa tygodnie a potem będę mogła sobie leżeć i odpoczywać do nowego roku :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dwa dni wycięte z życia... Prułam szyłam pracowałam poprawiała i kombinowałam i uszyłam dla młodego komplet pościeli i firankę do pokoju a wiecie co on powiedział? "Kupiłaś 5 metrów materiału i nie zostawiłaś mi nawet kawałka na poduszkę dla taty? Jak mogłaś" ręce opadają!

reklama
ahh te dzieciaczki;d niezawodne!

u mnie dalej podły humor, nic mi się nie chce, coś dzisiaj w ogóle kiepski dzień. Już nawet myślałam, żeby na kilka dni do domu wrócić, ale nie... na szczęście szybko się opamiętałam. Większość dnia leżę, twardo na lewym bku - dotlenienie małej itp, ale jej coś chyba nie odpowiada, trzaska ile wlezie, w pewnym momencie myślałam, że mam płaszczkę w brzuchu;p

Do góry