reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja w ogóle nie myślę o świętach. Prezenty kupione już dawno, tylko je spakować, jeszcze dla mojej mamy jakiś drobiazg kupię, bo tylko jej nic nie kupiłam. Przyszly kalendarze z dziećmi, którymi co roku obdarowujemy dziadków i pradziadków. Jak wyjdę że szpitala, to pomyśle kogo w co ubrać, jak rozwiązać kwestię sprzątania i tyle.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie holenderki tak mi ciągle mówią. Za to polki bardzo narzekają... i dlatego może jest ten strach bo my tego nie znamy. A ta pani zajmuje się starszymi dziećmi (o ile sa) robi kawę jak przyjdą goście... mysle, że jakoś to przeżyję i może się czegoś dowiem, nauczę... A jak nie to chociaż będzie w domu czysto a my się będziemy mogli skupić na maluchu :)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie kartki swietaczne nie zrobione, planuje to na weekend: upominki zazwyczaj robie sama, ale jeszcze nie zaczelam..po raz trzeci przesunelam deadline z oddaniem pliku na uniwerek, kurde nic mi nie idzie ostatnio jak zwykle.. jeszcze dodatkowo mam 2 lewe rece: ciagle mi cos z rak wypada i wkurzam sie tez dlatego, ze schylanie sie do podlogi i podnoszenie to nie jest juz przyjemnosc:/ eh, to nie moj dzien dzis..

Smieszne w sumie te moje "problemy", jak sie pomysli o innych, co mjaa takie prawdziwe i powazne. Ale hormony wszystko wyolbrzymiaja

No wlasnie kartki swietaczne nie zrobione, planuje to na weekend: upominki zazwyczaj robie sama, ale jeszcze nie zaczelam..po raz trzeci przesunelam deadline z oddaniem pliku na uniwerek, kurde nic mi nie idzie ostatnio jak zwykle.. jeszcze dodatkowo mam 2 lewe rece: ciagle mi cos z rak wypada i wkurzam sie tez dlatego, ze schylanie sie do podlogi i podnoszenie to nie jest juz przyjemnosc:/ eh, to nie moj dzien dzis..
Monsku ja mam zawsze dwie lewe ręce i jestem strasznie niezdarna, niezależnie od ciąży, wiec często chodzę z siniakami to tu to tam bo idąc z pokoju do pokoju potrafię się obić o wszystkie półki w domu :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny
Dziś w nocy bolał mnie brzuch i plecy, nospe wzięłam ale długo nie mogłam zasnąć. Nie wiem, czy były to skurcze, bo wstyd się przyznać, ale nie pamietam jak te skurcze maja wyglądać. Bardzo możliwe, ze trochę się przeforsowałam wczoraj gdyż ciagle jest coś do sprzątania po remoncie, a końca nie widać.
Ja w wigilie do rodziców idę, ale zawsze cos tam domu upichcę, pewnie rybkę po grecku i koniecznie ciasto miodownik, bo uwielbiam. Resztę pewnie dostanę od mamy, by było co jeść w święta .
Jagódka i jak uda ci się na weekend wyjsć, czy marne szanse?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Każda z nas ma prawo do gorszego dnia. A hormony niczego nie ułatwiają. Mi się tutaj trochę nudzi, niby dziewczyny w miarę ok, ale ileż można klepać ustami. Przeczytałam już ponad połowę książki Zawitkowskiego. Mąż wpada do mnie wieczorami na 20-30minut, poza tym nikt mnie nie odwiedza.
Ciekawe o której zjawi się mój gin. Maja dzis 7 planowych cesarek plus inne zabiegi, a on jest chirurgiem

reklama
Agatucca, nie ma szans. Gdyby założyli wczoraj to może w niedzielę, a tak to dopiero poniedzialek i to jest najbardziej optymistyczna wersja.
Dziewczyny co z Airfix??

Do góry