reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Hej, to ja jeszcze dołączę do wyznań AA [emoji14]
Ja w sumie to nigdy nie piłam grzanego winka... Bardziej niż smaku alkoholu brakuje mi takiego nastroju, który panuje przy drinku czy kieliszku winka wspólnie wypitego z mężem;) I fikolki są po tym jakieś inne [emoji14]

Zamówiłam piżamy do karmienia i szlafrok do szpitala hehehe i stwierdzam, że mam duży brzuch.
Jutro muszę poszukać biustonoszy, bo już mnie wszystko gniecie.
Nosicie już może takie bawełniane ciążowe?
No tak fikolki to są na pewno inne :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie zaczęło dziś bolec gardlo. Imbir mi się skończył a w sumie to tylko herbatka się ratowałam. Pospalam od 5 do 7 i się dalej budze. Dzieci się bawily a ja spałam ach ja zła matka :D mąż miał być o 18 a jeszcze jedzie. Jutro musze skoczyć do jednego sklepu, który jest tylko w Monachium bo mam tam bon na zakupy aż na 150 euro i chciałam z tego prezenty kupić mamie i siostrze.. jak będę mieć sile

1480703776-1d1mld.jpeg

A ja zaczęłam prasować resztę ubranek.. aż mnie skręca jak na to patrzę :/ już tam kij z tym prasowaniem ale najgorsze jest dla mnie układanie do szafek :baffled:

Jagódka ile płaciłaś za sesję?

Supermysz, to nie była sesja ciążowa, tylko świąteczna dla dzieci. 125zł za 5 ujęć, każde dodatkowe 15zł/szt. Natrzaskała sporo, więc będzie z czego wybierać.

reklama
Ale naskrobałyście [emoji1] za mną za to chodzi zimne piwko, normalnie jak teraz pomyśle to duszkiem bym wypiła szklane [emoji12]
Biustonosze to juz od 3 miesiąca ciąży nosze takie do karmienia z h&m bez fiszbin, u mnie się super sprawdzają.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry