reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Haha, ale się uśmiałam [emoji23] to i ja do Was dołączę...
Piątek też był u mnie dniem wina koniecznie czerwonego [emoji6] a i fajek nie pale już dobre 4 lata i dobrze mi z tym [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wina nigdy nie lubiłam, z resztą źle się po nim czuje, ale cydru to bym się napiła :) Albo czystej wódki na dobrej imprezie ;) Ale jakoś wielkiego ciśnienia nie mam, te pare miesięcy poczekam :)

Takiej dobrej wódki w dobrym towarzystwie to bym nie odmówiła (gdyby nie ciąża)
Kasia.zosia przecież prawdzie życie zaczyna się po 30 więc łapiemy się w kategorii "druga młodość"

image.jpeg
Hhahaha ale od razu sie ozywilysmy :) mam nadzieje ze do papierosow nie wroce ale jakies winko itp od czasu do czasu czemu nie :)
A w pracy za domem lisek sobie chodzi.....

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    805,5 KB · Wyświetleń: 300
Bo pić trzeba umić!:D A tak serio, to ja czystej wódki nie tykam, bardzo źle ją znoszę:| Ale wytrawne winko, caipirinha, czy dobra AIPA, czy IPA jak najbardziej:)
Robię makijaż na sesję, póki jestem sama, bo potem ogarnianie dzieci a nie siebie mnie czeka. Pazury na krwistoczerwony zrobione:)

reklama
Kurde jak Was czytam to aż mi ślinianki pracują jak staremu alkoholikowi ha ha
No wódka to u mnie nie...ale takie winko..o jezusie albo grzane winko z korzennym ciasteczkiem...mmmmm ;-)

Do góry