reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Hej, to ja jeszcze dołączę do wyznań AA [emoji14]
Ja w sumie to nigdy nie piłam grzanego winka... Bardziej niż smaku alkoholu brakuje mi takiego nastroju, który panuje przy drinku czy kieliszku winka wspólnie wypitego z mężem;) I fikolki są po tym jakieś inne [emoji14]

Zamówiłam piżamy do karmienia i szlafrok do szpitala hehehe i stwierdzam, że mam duży brzuch.
Jutro muszę poszukać biustonoszy, bo już mnie wszystko gniecie.
Nosicie już może takie bawełniane ciążowe?
No tak fikolki to są na pewno inne :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie zaczęło dziś bolec gardlo. Imbir mi się skończył a w sumie to tylko herbatka się ratowałam. Pospalam od 5 do 7 i się dalej budze. Dzieci się bawily a ja spałam ach ja zła matka :D mąż miał być o 18 a jeszcze jedzie. Jutro musze skoczyć do jednego sklepu, który jest tylko w Monachium bo mam tam bon na zakupy aż na 150 euro i chciałam z tego prezenty kupić mamie i siostrze.. jak będę mieć sile

1480703776-1d1mld.jpeg

A ja zaczęłam prasować resztę ubranek.. aż mnie skręca jak na to patrzę :/ już tam kij z tym prasowaniem ale najgorsze jest dla mnie układanie do szafek :baffled:

Jagódka ile płaciłaś za sesję?

Supermysz, to nie była sesja ciążowa, tylko świąteczna dla dzieci. 125zł za 5 ujęć, każde dodatkowe 15zł/szt. Natrzaskała sporo, więc będzie z czego wybierać.

reklama
Ale naskrobałyście [emoji1] za mną za to chodzi zimne piwko, normalnie jak teraz pomyśle to duszkiem bym wypiła szklane [emoji12]
Biustonosze to juz od 3 miesiąca ciąży nosze takie do karmienia z h&m bez fiszbin, u mnie się super sprawdzają.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry