reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja mogę sprzątać, prać, dziećmi się zajmować ale gotować nie cierpię. Jak muszę to coś zrobię ale na szczęście D uwielbia gotowanie więc nie muszę za często:)

reklama
Nie kupujemy nic większego. Mamy opla astrę kombii i opla corsę. W ostateczności Klaudia będzie jeździć na poddupniku, a maluchy w fotelikach/

Nie kupujemy nic większego. Mamy opla astrę kombii i opla corsę. W ostateczności Klaudia będzie jeździć na poddupniku, a maluchy w fotelikach/
U nas poddupnik odpada bo Jas ma dopiero 5 lat a poza tym na 10h podróży do Polski bałabym sie. Na miejscu ok, bo do przedszkola mam 5km po wiejskich drogach, wolno się jeździ i mało aut.
Zobaczymy na co finanse pozwolą bo mi się marzy ford s-max :) tym bardziej ze planuje kolejne dzieci :)

My mamy opla insygnie i bedą tylko dwa foteliki. Najstarsza ma 9 lat, 135cm wzrostu i juz nawet poddupnika nie potrzebuje. Myślimy zeby w przeciągu 3 lat zamienić samochód na większy, np Range rovera na 7 siedzeń zeby móc czasami jeszcze kogoś zabrać, np koleżankę córy. Zobaczymy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My mamy opla insygnie i bedą tylko dwa foteliki. Najstarsza ma 9 lat, 135cm wzrostu i juz nawet poddupnika nie potrzebuje. Myślimy zeby w przeciągu 3 lat zamienić samochód na większy, np Range rovera na 7 siedzeń zeby móc czasami jeszcze kogoś zabrać, np koleżankę córy. Zobaczymy.

Range rover tez super :) tylko chyba dużo pali?

Nie chodzi o statystyki[emoji14]jestem z wami od strony dwusetnej, a czytam od początku, a dalej mi sie wszystko myliło i nie chcę wyjść na ignorantke zupełną

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopiero w marcu kupilam nowy samochod i teraz zaluje bo wzielam sobie taki malo rodzinny, moj maz ma swoj a ja sobie wzielam taki maly babski a z dzieckiem bezpieczniej bym sie czula w jakims SUV zwlaszcza ze w zime to normalnym czlowiek sie nie ruszy...

Rozmaryn gratuluje chłopca. Odpoczywaj dużo i wracaj szybko do domu.
Co do porządków w domu, to mój mąż na moje nieszczęście jest strasznym pedantem. W domu zrobi wszystko, gotuje, robi przetwory, sprząta, naprawia. Przez lata się dotarliśmy, bo to ja jestem większa bałaganiarą od mojego K. [emoji23] Teraz w zasadzie już każdy wie ci do niego należy i w domu nie mamy konfliktów, jeżeli chodzi o obowiązki domowe.

reklama
rozmaryn - odpoczywaj, odpoczywaj, odpoczywaj.. dobrze, ze wszystko ok

u nas wogole kicha, bo jedno auto i glownie maz uzywa, bo ja do sklepy te 2km dojde, do pracy ok 1 km wiec zawsze na nogach albo rower. Dopiero teraz dociera, ze bedzie kiepsko odbierac z przedszkla starszego, gdy bedzie male dzidzi.. Nie wiem jak rozwiazemy sprawe. Mi sie podobaja solidne auta - nie lubie niskich, ze jak sie siada to kurde w plecach mi strzela i lbie jak jest pakowne, a nie jakis pierdek co sie wozek nie zmiesci. Takie co mis ie podoba to pewnie fortune kosztuje, hehe

Bylismy w lesie,ale koncowka byla taka,ze ciagnelam mlodego za reke (dodam placzacego i zmeczonego), bo zuka zgubil w trawie. Wtedy poczulam te moje plecy i brzuch i wogole. Wiec teraz poleguje, maz robi jakies jedzenie i jest ok :)

Do góry