joanna4258
Fanka BB :)
Ja mogę sprzątać, prać, dziećmi się zajmować ale gotować nie cierpię. Jak muszę to coś zrobię ale na szczęście D uwielbia gotowanie więc nie muszę za często
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas poddupnik odpada bo Jas ma dopiero 5 lat a poza tym na 10h podróży do Polski bałabym sie. Na miejscu ok, bo do przedszkola mam 5km po wiejskich drogach, wolno się jeździ i mało aut.Nie kupujemy nic większego. Mamy opla astrę kombii i opla corsę. W ostateczności Klaudia będzie jeździć na poddupniku, a maluchy w fotelikach/
Range rover tez super tylko chyba dużo pali?My mamy opla insygnie i bedą tylko dwa foteliki. Najstarsza ma 9 lat, 135cm wzrostu i juz nawet poddupnika nie potrzebuje. Myślimy zeby w przeciągu 3 lat zamienić samochód na większy, np Range rovera na 7 siedzeń zeby móc czasami jeszcze kogoś zabrać, np koleżankę córy. Zobaczymy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Range rover tez super tylko chyba dużo pali?