reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Rozmaryn fuuuuj, ja zawsze biorę swój prowiant i do lodówki szpitalnej, bo wędlina jest wyjątkowo podła. Kilka dni da się przeżyć, ale jak leżałam po 2 tygodnie to nie mogłam na to patrzeć.

reklama
Kasia.zosia podwalin kilka rogalików. Ja miałam piec jagodzianki i już od 3 dni szukam drożdży. Kiedyś próbowałam piec z drożdżami w granulkach ( tylko takie można w sklepach dostać) ale mi nie wyszło. Dzisiaj usypiam na stojąco i aby objadam się słodyczami. Smaka narobilas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziś cały dzień u rodziców i jestem już taka pełna, tak najedzona że ruszyć się nie moge [emoji12] krokiety, ciasto, zupa x2, drugie danie, no zaraz pekne :D

Kasia.zosia podwalin kilka rogalików. Ja miałam piec jagodzianki i już od 3 dni szukam drożdży. Kiedyś próbowałam piec z drożdżami w granulkach ( tylko takie można w sklepach dostać) ale mi nie wyszło. Dzisiaj usypiam na stojąco i aby objadam się słodyczami. Smaka narobilas.

Napisze Ci później przepis na te rogaliki z drożdżami w proszku. Wyszły ok choć nie tak dobre jak te z normalnymi drozdzami.
Za mna chodziły od tygodnia tylko się mi nie chciało piec.
Jak by się dało przeteleportowac to bym wam wysłała :D

A tu jedzenie w szpitalu jest super. Aż mi się do domu nie chciało wracac. Nawet menu mają i chodzą co wieczór i spisują listę co kto chce na następny dzien.

No wlasnie, jesli chodzi o drozdze w proszku to jeszcze nigdy mi nie wyszlo ciasto... A w ogole nie wiem czy znacie ta strone ale ja ja uwielbiam i wszystkie ciasta co robilam sa rewelacyjne: mojewypieki.com
A ja mam ochote na chlebek wlasnej roboty ale nie wstaje dzisiaj z lozka :)

A przy okazji mamusie, które będą mieć trojke, jak z waszymi autami? Tzn jak myślicie pomieszczą wam się bez problemu 3 foteliki?Myślimy żeby kupić inny samochód 7-osobowy.

my mamy auto 7-osobowe,wiec z kolejnym fotelikiem nie ma problemu [emoji6] a dodatkowo najstarszy ma juz ponad 140 cm wie fotelika nie potrzebuje.
Rozmaryn duuuuzo zdrowka!

8599e6ydh9ss8jgy.png

my mamy dacię logan, a do niej nie ma problemu wsadzić trzy foteliki na tylną kanapę, więc nowe auto nie będzie potrzebne:)

Dzień dobry:)
Piję poranną herbatkę, skaczę sobie po kanałach, bo Młoda już wyszykowana do szkoły, a tu na eska tv, Monika Lewczuk i.... mój kolega w teledysku:D Ale fajnie:)
A tak poza tym to jestem okropnie niewyspana:/ Adam się wiercił w nocy, przyszedł do nas, potem mnie obudził po 6 i koniec spania..yyyhhh

To chyba cos w powietrzu, bo ja tez sie nie wyspalam. Cisnienie marne, a tu kawa juz wypita.. Na szczescie slonce swieci i od razu lepszy nastroj :)

reklama
U mnie słońca brak, całą noc padało. Z tego co słyszę z wanny, teraz też znowu zaczęło padać. No cóż, wrzesień.. umyje się i biorę się za rosół

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry