sojnabig
Fanka BB :)
Chcę zasięgnąć rady, to moja trzecia ciąża a nadal niczego nie jestem pewna
czy farbujecie włosy w ciąży??
Dziś właśnie farbowalam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcę zasięgnąć rady, to moja trzecia ciąża a nadal niczego nie jestem pewna
Ja wczoraj farbowalam ale farba bez amoniaku ( myslalam ze sie nie uda bo mam strasznie duzo siwych wlosow ale pokryla wszystkie). Rozmaryn ja palilam przed ciaza i w dniu testu juz nie zapalilam... Moje znajome mowily ze po tescie wypalily ostatniego a ja juz po prostu nie mialam ochoty, moj maz za to pali caly czas i jak tylko czuje ten zapach to mne odrzuca wiec chyba dobrze bo mnie nie ciagnie... Mam nadzieje ze juz po porodzie nie bede palic za to ostatnio mialam ochote na piwo no ale coz zostaje mi woda i soki, przed ciaza pilam tez 2-4 kawy dziennie a teraz przez cale 3 miesiace wypilam moze dwa razy i pomyslec ze to hormony tak zmieniaja wszystko ...Chcę zasięgnąć rady, to moja trzecia ciąża a nadal niczego nie jestem pewna
Ja jestem ruda, moja córka też i żyjemy z tym, to chyba nie jest tragedia...Nie maluję, bo nie maluję w ogóle Gdybym malowała, to ciąża w niczym by mi nie przeszkadzała, nie martw się, dziecko nie będzie rude.