reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Dziewczyny gratulacje za pozytywne wyniki badań itp. Napisze troszkę ogólnie bo dopiero wstalam hahah i jestem jakaś "zadzumana" heh ;)

Powodzenia dla wizytujacych dziś, ja mam drugi dzień masakry chyba przez pogode - ciśnienie - bo tylko spać i nic więcej mi się nie chce , olewam wszystko naprawdę , tylko dziecko aby miało obiad i tyle ... nawet mi nie zależy żebym ja zjadła bo mi się po prostu nie chce coś tam będę musiała wmusić

Opiekowałam się kiedyś taka ruda dziewczynka, taki śliczny miała ten kolor włosów wszyscy nas przez to kojarzyli, pięknie wyglądało i bardzo urocza dziewczynka - a co najśmieszniejsze ze miała siostrę i rodziców którzy rudzi wcale nie byli heh :)

Ja będę miała czarne dziecię bo W. To czarny - owlosiony (nie mylić z murzynem) hahah ;)[emoji14]

Klauduska -gratulacje wierzę że narzeczony dumny hahah - najlepiej jeszcze potwierdź na następnej wizycie zanim coś kupicie - bo w którym tyg teraz jesteś ? Mój liczy na córkę za to ciekawe czy wie co robił ;) hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka wie na pewno - córunia tatunia i te sprawy. U nas córka jest zdecydowanie mojego męża, synek raczej cycuś mamusi, trzecim się podzielimy;D

Densik ja ogolnie chodze na NFZ i mialo nie bys usg ale zy racji, ze narzeczony juz przyszedł specjalnie to doktor je zrobil i powiedzial, ze nieoficjalnie chlopczyk ale zbyt wielu wątpliwości nie ma co do tego [emoji4]

Miciur-ka no kilka spioszkow muszę kupic bo nie mogę się już powstrzymac [emoji3] Powiedział, że na następnym badaniu juz potwierdzi płeć. A on jest tak zadowolony, ze kaze do siebie mowic "tato mojego synka" [emoji3] Ja nie wiem jak wytrzymam z nim do końca ciąży. Na badaniu lzy mu prawie lecialy [emoji16] Mowi, ze nie mógł sie powstrzymac. A w aucie położył glowe na brzuchu i mowil "Antek tylko nie bądź gejem" [emoji23]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do palenia ja tez paliłam, nie za
Dużo bo max 4 papierosy dziennie, po zrobieniu testu chciałam zapalić ostatniego ale nie spaliłam nawet połowy bo miałam wrażenie ze nie powinnam i natychmiast mi to zbrzydło. Teraz mam calu czas
Takie uczucie obrzydzenia, nawet jak mój maz zapali to mnie prawie mdli od tego smrodu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie palilam nigdy,a moj juz wieeeeele lat nie pali i dobrze nam z tym :-)
a propos zaangazowania facetow,u nas trzecia ciaza i jest coraz gorzej. ..
M przejmuje sie masakrycznie, zwlaszcza od szpitala, wszystko za mnie robi, caly dom ogarnia, brzuch caluje.... a wieczorem pada na pysk ze zmeczenia ;-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Emma easy...też nie sądzę, żeby to była tragedia, kolor jak każdy inny, chodziło mi raczej o przerysowanie przesądów - tak, słyszałam dokładnie taki, że jak pomalujesz włosy w ciąży, to dziecko będzie rude:oo: (jak widać dla niektórych to jest jakiś problem).

Nie mogłam dziś spać, kurcze, dopiero po 2 zasnęłam. Po 10 mam wizytę u chirurga szczękowego, jak na złość trochę mi przeszło;-) ;) no ale niech zajrzy dla świętego spokoju..Mam nadzieję, że nie zwymiotuję jak zacznie mi grzebać w ustach:D Dodatkowo mam ręce pełne roboty bo mam dwie wielkie skrzynki pomidorów do przerobienia.. muszę je obrać, pokroić i zesmażyć z cebulką i ziołami i do słoików, będzie jak znalazł na zimę do spaghetti. W tamtym roku obiłam pierwszy raz, wyszło mi 20litrów, teraz pewnie będzie jeszcze więcej.
Fajny przesad, pierwsze słyszę :) ja farbowalam w obu ciążach, syn jest blondynek z prawie srebrnymi włosami a córka jest ruda :)

reklama
Gratuluję pozytywnych wyników badań:)
Ja paliłam w czasach liceum i jakoś tak z dnia na dzień przestałam i do dziś na szczęście wcale mnie nie ciągnie do palenia

Do góry