reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

ja nie palilam nigdy,a moj juz wieeeeele lat nie pali i dobrze nam z tym :-)
a propos zaangazowania facetow,u nas trzecia ciaza i jest coraz gorzej. ..
M przejmuje sie masakrycznie, zwlaszcza od szpitala, wszystko za mnie robi, caly dom ogarnia, brzuch caluje.... a wieczorem pada na pysk ze zmeczenia ;-)

8599e6ydh9ss8jgy.png
To ha chyba mojego na jakąś konsultacje z Twoim mężem umówie, bo mój to nawet zapomina, że w ciąży jestem :p o usg prenatalnym przypominam nu 3 razy w tygodniu a i tak za każdym razem jest zaskoczony także tego....

Dziś byłam u mojej dentystki, bo wydawało mi się ze mi się ząb psuje a to tylko czarna plomba z podstawówki mam się jeszcze na kontrolę pod koniec zgłosić ale już do kogoś innego, bo ona rodzi pod koniec roku:p
Obleciałam trochę sklepów, bo młoda U babci. Nabyłam w końcu moje ukochane (na czas ciąży i kp) biustonosze bezszwowe :) Idę obiad robić, posprzątać i do kompa, bo jednak chyba bd szukać domu do kupienia. Mamy mieszkanie które juz w stanie surowym podszykowaliśmy dla siebie i trochę kasy w To poszło, ale właścicielowi odbiło o che od nas o 1/3 ceny więcej niż rok temu, a w dodatku od września ubiegłego roku czekamy na koniec remontu w budynku. Dobrze, że kredytu nie uruchomiliśmy bo byśmy zostali z ręką w nocniku.

reklama
A ja tak apropos trzeciej ciazy, bo jest tu nas sporo. Ostatnio słyszałam że trzecie dziecko rodzi się najszybciej i najlatwiej? Co myslicie? :)

Hej dziewczyny, wpisalam sie na liste i chcialabym do Was dolaczyc :) oczekuje dwojeczki niby na 22.02 ale oby do poczatku lutego dotrwac i tego bede sie trzymac :)
Tak wiec witam Was serdecznie :)

Ja nigdy nie palilam zawsze mi śmierdziało czy ciąża czy bez ;) wiec wam nie pomogę w żadnych poradach ale właśnie tego kogo ciągnie lepiej poczytać jak to wpływa na dzidzie , i sobie po prostu postanowić i koniec, mój W. Jak mnie poznał to rzucił palenie ( nie miał wyjścia albo ja albo fajki hehe) bo ja od razu takiej migreny dostaje od tego zapachu ze hej, ale jego siostry i mama rzuciły jak przeczytały jakaś książkę może się dowiem jak się nazywa to wkleję chociaż tytuł i żadna z nich nie pali skubane juz kilka miesięcy , wiec dają radę :)

Anna - ale masz fajnego męża ! Hehe , lepiej w te stronę niż w te druga ze coraz mniej w domu siedzi i ucieka w pracę ,

Jagódka - chyba dobrze ze przechodzi a jak coś tam jest to chirurg musi to dojrzec :) , ja nie robie żadnych słoików ale chyba też będę musiała zacząć ;)

Elenna- haha skleroza mąż się solidaryzuje ze skleroza ciążowa hahah :D , szczerze to ja sama zapominam nie raz o ciąży hehe chyba kolejne to człowiek mniej się przejmuje , że wszystko liczy i takiego przewrazliwienia nie ma jak za 1 razem nie wiem :) ,

Pochwal się gdzie biustonosze kupiłaś , ja kupiłam dwa do karmienia z lidla na chybił trafił z rozmiarem , zobaczymy

O jeny to jak to wyszło z mieszkaniem ze robiliscie juz za swoją kasę a nie mieliście żadnej umowy sprzedaży czy cokolwiek ? Dlaczego teraz on chce więcej kasy ,

Kasia.zosia- niby w kolejnych ciążach porody szybciej idą , ale kto to wie ja miałam pierwszy i był taki ekspresowy poród ze myśleli ze to moje 3 dziecko conajmniej i babka do mnie powiedziała ze jakbym do nich nie przyszła to pewnie na chodniku bym urodziła haha[emoji14]
Karnataka- hej , witamy i gratuluję bliźniaków ,

Jeju co ja mam dziś robić żeby się nie narobić serio słaniam się od kanapy do łozka i spowrotem a tu dzieckiem trzeba się zająć , chyba ta pogoda pod psem mnie dobiła, zero sił aż mnie to wkurza - ciągle zmęczona ile można - juz niby powinno mi przechodzić niby mdłości tez i co ... lipa.. jak narazie

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Karnataka! Ja mam termin na 21.02:)
Kasia.zosia no właśnie, wątek obfituje w potrójne mamy:) Oby, chociaż nawet jak będzie tak jak za drugim razem to będzie ok

Nie zwymiotowałam na chirurga na szczęście:D Przepłukał mi to antybiotykiem i tyle, ale powiedział, że nie ma tragedii, lekki stan zapalny.
Od 11 stałam w kuchni nad pomidorami, mam dosyć. Wszystko mnie boli, a jeszcze jedną patelnię trzeba zesmażyć dzisiaj, reszta kiedy indziej,albo wcale jak teściowa przygarnie. Prawie cała skrzynkę przerobiłam, będę jęczeć do końca dnia teraz, że umieram:p Jak na złość na obiad miałam pomidorówkę, coś mi się wydaje, że przez jakiś czas będę miała wstręt do pomidorów;)
Muszę jeszcze listę zakupów na te urodziny zrobić i przydałoby się wieczorem pojechać do tesco po zakupy. Najwyżej męża samego wyślę, jak dalej będę zmęczona

reklama
Do góry