Elenna
Fanka BB :)
To ha chyba mojego na jakąś konsultacje z Twoim mężem umówie, bo mój to nawet zapomina, że w ciąży jestem o usg prenatalnym przypominam nu 3 razy w tygodniu a i tak za każdym razem jest zaskoczony także tego....ja nie palilam nigdy,a moj juz wieeeeele lat nie pali i dobrze nam z tym :-)
a propos zaangazowania facetow,u nas trzecia ciaza i jest coraz gorzej. ..
M przejmuje sie masakrycznie, zwlaszcza od szpitala, wszystko za mnie robi, caly dom ogarnia, brzuch caluje.... a wieczorem pada na pysk ze zmeczenia ;-)
Dziś byłam u mojej dentystki, bo wydawało mi się ze mi się ząb psuje a to tylko czarna plomba z podstawówki mam się jeszcze na kontrolę pod koniec zgłosić ale już do kogoś innego, bo ona rodzi pod koniec roku
Obleciałam trochę sklepów, bo młoda U babci. Nabyłam w końcu moje ukochane (na czas ciąży i kp) biustonosze bezszwowe Idę obiad robić, posprzątać i do kompa, bo jednak chyba bd szukać domu do kupienia. Mamy mieszkanie które juz w stanie surowym podszykowaliśmy dla siebie i trochę kasy w To poszło, ale właścicielowi odbiło o che od nas o 1/3 ceny więcej niż rok temu, a w dodatku od września ubiegłego roku czekamy na koniec remontu w budynku. Dobrze, że kredytu nie uruchomiliśmy bo byśmy zostali z ręką w nocniku.