reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

A ja właśnie wracam z IP... Przy robieniu siusiu zauważyłam na majtkach jakąś galaretowata kulke.. Możliwe było że to kawałek czopu... Biegiem do szpitala. Szyjka i dzidzia ok. Okazało się że po stosunku tak może się zdarzyć...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

to dobrze ze wszystko ok a zawsze stres..

ale śluby dziewczyny szok , tyle gosci!! prawdziwe wesela i wszystkie sukienki ladne

reklama
Miciurka, mialam cywilny, koscielny myslalam zrobic rok pozniej w polsce ale juz nie mam glowy do tego :) U mnie dzisiaj 13 t 6 d wiec juz chyba drugi trymestr :) czuje sie duzo lepiej ale jeszcze mdlosci czasami mam... Jesli chodzi o spanie to tez czytalam ze najlepiej na lewym boku ale przewaznie spie na brzuchu.. Kupilam taka poduszke dla kobiet w ciazy i rano moj maz spi przytulony do niej :) chyva bede musiala kupic druga dla siebie .. :)

Elenna masz migreny? Bo ja mialam u neurologa badania i stwierdzono, przepisal tryptany ale teraz ich nie moge brac. A neurolog ma terminy dopiero na listopad... Jak sobie radzisz z nia teraz?

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co ja to nazywam migrena, ale nigdy tego nie badałam. U mnie to raczej nerwobóle bo zawsze się pojawia w czasie albo po jakimś większym stresie.

A ja właśnie wracam z IP... Przy robieniu siusiu zauważyłam na majtkach jakąś galaretowata kulke.. Możliwe było że to kawałek czopu... Biegiem do szpitala. Szyjka i dzidzia ok. Okazało się że po stosunku tak może się zdarzyć...

Uff... Współczuję przeżycia.

Sonjabig, ja mam co jakiś czas taki śluz pseudoczopowy, co kilka dni, także już mnie nic nie zdziwi;)

Ellie gratuluję drugiego trymestru!

Klauduska fajnie, że tak wspólnymi siłami i ma kto pomóc

Sonjabig, ja mam co jakiś czas taki śluz pseudoczopowy, co kilka dni, także już mnie nic nie zdziwi;)

Ellie gratuluję drugiego trymestru!

Klauduska fajnie, że tak wspólnymi siłami i ma kto pomóc

No mi lekarz powiedział że do końca ciąży to będę jeszcze przechodzić wszelkie konsystencje i kolory śluzu jak nigdy haha

Elenna to ja mam typowa migrene z aura [emoji20] Wymioty, zawroty glowy, dretwienie ciala, potworny ból. Nawet tabletki nie moge wziac bo zwymiotuje szybciej niz ja wzielam [emoji20]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie maluję, bo nie maluję w ogóle:D Gdybym malowała, to ciąża w niczym by mi nie przeszkadzała, nie martw się, dziecko nie będzie rude;).

reklama
Mam pytanko do mam które paliły przed ciążą a jak zrobiły test to rzuciły... Nie ciągnie Was do fajek? Jak sobie radzicie? Pierwszy trymestr odrzucał mnie od papierosów a teraz mam coraz częściej ochotę na dymka i męczę się strasznie bo nie chcę truć groszka ale nie wiem ile wytrzymam...

Do góry