super_mysz17
Fanka BB :)
Jenny właśnie przed chwilą mój mąż tak robił. Mówił do małego, całował po brzuchu a ten w podziękowaniu kopał go po twarzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana A ten masaż chcesz robić z jakimś olejkiem czy czymś? Ja nie wiem jak się zabrać za to Ale za to chce kupić żel Natalis do porodu, niby ma pomoc chronić krocze, no i ułatwia drugą fazę porodu. Cena od 130-150zl zależy jak promocja jest.Cześć Dziewczyny, witam się leniwie, bo mąż ma urlop i sobie bimbamy caaały dzień, wieczorkiem tylko jakiś basen, gości już nie ma, znajomych nie ma, cisza spokój
Ja już po GBS-ie, miałam robiony tydzień temu. Dzisiaj wstałam rano bo musiałam powtórzyć badania na HIV, kiłę i już sama nie wiem co jeszcze..;-)
Po 36 tc u nas wymagają jeszcze fibrynogen i świeżutką morfo i mocz
Jutro mamy spotkanie z położną, bo się zdecydowaliśmy na prywatną położną przy porodzie, zobaczymy czego się dowiemy..
Zaopatrzyłam się w kapsułki wiesiołka, suszone liście malin i mam zamiar dzielnie masować krocze po 36 tc Lekarz mówił, że podchodził kiedyś do tego sceptycznie, ale że mi poleca, bo działa
Ja mam zamiar po roku wrócić do pracy, pracuję w szkole, ale chciałabym pójść do innej, zobaczymy czy się uda.. Do pomocy nie mamy nikogo, więc może być różnie. Ja uwielbiam pracować i bardzo mi tego brakuje
Masaż zaczelam robić w 32 olejkiem kokosowym, choć do końca jakoś nie jestem przekonana i nie bardzo mi się chce mąż jest za to bardzo chętny żeby robić to za mnie
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom