reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
No mojemu by się jednak chyba podobało :D super mysz szczerze mówiąc pierwszy raz o tej pompce czytałam w tej ciąży ale nie mam jej nawet za bardzo gdzie kupić wiec nie prztestuje. Opinie czytałam raczej pozytywne.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie - na wstępie chciałam Wam życzyć w Nowym Roku spełnienia małych i dużych marzeń, bezbolesnych porodów i szybkiego dojścia do tzw. formy :) Odnośnie opieki, to muszę przyznać, że ja po 11 latach starań o dziecko i pracy w korpo bardzo szybko zdecydowałam się cieszyć nadchodzącym macierzyństwem... kiedy wrócę do firmy? Nie wiem... ale jedno jest pewne po tylu latach starań o Gabrysia postaram się myśleć głównie o nim. Dziś byliśmy u lekarza i w 35 tygodniu ciąży dzidziuś jest zdrowy i waży 2486 g. Odnośnie porodu, to następną wizytę będę miała za 2 tyg., a potem minimum raz w tygodniu, aby sprawdzać postępy... mój lekarz jest zadowolony, że dotarliśmy do tego momentu w dwupacku, podobno kluczowe jest zakończenie 34 tygodnia ciąży.

No np chcieliśmy się poprzytulac z mezusiem a tam bardzoo ciasno

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm no my się "przytulalismy" wielokrotnie w każdej ciazy i nigdy nie czułam żeby jakoś było bardziej ciasno pod koniec. Ale kto wie, może u Ciebie jest inaczej :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry