reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
My wypijamy. Ja osobiście pije bardzo dużo wody z sokiem malinowym, a moje dzieci, każde z osobna wypijaja po 2l wody z sokiem jablkowym dziennie. Ale my po prostu lubimy pić :D Jasiek jak miał raz rotawirusa to dalej pił tyle co zwykle i nie mieliśmy problemu.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam pojęcia ile wypijam bo mamy dzbanek filtrujący. Dzbanek ma 1,2 litra i napełniamy około 4-5 do 7 razy dziennie na naszą 3 wiec pewnie wypijam dużo

Ja również z sokiem malinowym bardzo duzo pije :) ale tak jak rozmaryn mam dzbanek filtrujący więc nie jestem w stanie powiedzieć ile ilościowo wypijam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam taki kubek pollitrowy i wypijam z 6-7 takich kubkow mietowej, pokrzywy, rooibos, zielona i kranowe jak mnie suszy po slonym. Sokow nie lubie no chyab, ze jakis superkwasior :)
Monsku tak, jak najbardziej. Nie mam właściwie nic na minus. Niestety w Polsce zmieniaja się przepisy od 2017 i od tej pory dziecko będzie mogło być zapisane do szkoły tylko w wojewodztwie, w którym jest zameldowane. Oznacza to że szkoły internetowe juz nie będą działać na zasadzie szkoły publicznej i najprawdopodobniej będą platne, to po pierwsze. A po drugie nie wiadomo czy będę mogły po zdaniu egzaminu wystawiać świadectwa państwowe.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No to mnie zmartwilas troche, bo chcialam synka zapisac do zerowki i juz ogladalam jak to wyglada itp no zobaczymy, moze te ceny nie beda az tak starszne albo jeszcze cos sie zmieni.. najwyzej sama bede przerabiac z nim "material"

Ja tam zawsze dużo piłam, nigdy nie miałam z tym problemu. Jak nie woda to soki. Dużo wypijam też w postaci herbaty. Także te 1,5-2 l wypijam na pewno :) Teraz jak wychodzę na zakupy czy gdziekolwiek to muszę mieć ze sobą butelkę wody bo zaraz mnie suszy.

Czesc Dziewczyny, niedawno wstalam a tu juz tyle napisalyscie :)
U mnie wstepnie jest ustalone ze zostaje z malym i ewentualnie bede jezdzic z nim do dzieci co sie wczesniej zajmowalam albo beda mi przywozic do domu...
wczoraj bylam w ikei ale nic nie kupilismy ciekawego i caly czas jestem bez zaslon i tylko z jednym karniszem :)
Juz malo czasu i chcialabym miec chociaz jeden pokoj w pelni gotowy...

oo rany ale do czytania!:D Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla nas wszystkich i samych szczęśliwych rozwiązań!!! Najlepiej bezbolesnych;d

co do picia to na bank nie wypijam tyle co trzeba;/ woda mi trochę z nóg zeszła, ale tutaj nieoceniony jest mój mąż - codzienny "masaż" robi swoje. Chwała położnej, która podpowiedziała co i jak, jak ja bym to zaproponowała raczej tak skory b y nie był;d

w środę wizytujemy, również potencjalny szpital do porodu, coraz bliżej godzina zero.

Moje dziecię szaleje w środku ile wlezie, najlepsza zabawa to oddawanie D - kopniaczek za buziaka;d doczekać się malutkiej nie możemy!!

reklama
Ja chyba nie zdążę wszystkiego przeczytać ... tylko wybiórczo ;) ja nie wiem ile pije ale pilnuje sie żeby chociaż 4 duże szklanki w siebie wlać. Czasem uda sie czasem nie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry