reklama
monsku
Fanka BB :)
Ja mam takich chyba z 5+ takie majtki-nieprzepuszczalskie na rzepy
Link do: Imse Vimse kuorivaippa, raidallinen luomuvelour - Kestovaipat - Kuorivaipat - Riemuli
do tego znalazlam stare tetrowki+15 nowych na wklad ,wiec sterta porzadna jest
Link do: Imse Vimse kuorivaippa, raidallinen luomuvelour - Kestovaipat - Kuorivaipat - Riemuli
do tego znalazlam stare tetrowki+15 nowych na wklad ,wiec sterta porzadna jest
super_mysz17
Jenny_1502
co do pizam do rafjolka czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie. Kupiłam dwie i jestem bardzo zadowolona:0 na tyle, ze stwierdziłam, że mi ich szkoda do szpitala i dokupiłam taką zwykłą;d
kasia.zosia
Moderatorka
A ile na poczatek trzeba kupic? I jakiej firmy?powiem Ci, że zaczęłam używać wielorazówek przy starszaku (jak miał jakieś 1,5 roku), młodszego od 3 miesiąca życia pieluchowałam wielorazówkami i teraz mam również taki zamiar
ja osobiście jestem mega zadowolona cudownie pupcia takiego malucha wygląda w tych wielorazówkach co do wydatków to i owszem na początku jest to niemały wydatek, ale mi się zwróciło teraz właśnie jestem na etapie dokupowania 3-4 szt., bo z tych co mam to jedna się rozsypała, a te trzy to raczej takie 100% chłopięce są jeśli macie jakieś pytania w tej kwestii pytajcie postaram się Wam odpowiedzieć
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
Nie ważne czy równe czy nie, ważne że smaczne a jak masz za dużo farszu to podeślij to do moich użyjeA ja właśnie skończyłam walkę z pierogami.. jeszcze dość sporo farszu mi zostało ale reszta już jutro [emoji14] trochę nierówne ale zawsze mi takie wychodzą [emoji14]
Zobacz załącznik 787386
Ellie ja też bym była jak najbardziej za takim prezentem, samej mi szkoda kasy na takie rzeczy na chwile ale jakby mi ktoś kupił to bym była bardzo zadowolona; chodziłabym chętnie zamiast w starej za dużej koszuli nocnej
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ellie123
szukam teraz uzywanej chusty do noszenia, bo nowe sa koszmarnie drogie
Poszukaj na olx, mi siostra kupila sliczna uzywana tylko narazie ucze sie na youtubie wiazac
Załączniki
reklama
monsku
No wlasnie czaje na tutejszym portalu z uzywanymi, ja uzywalam z poprzednim synkiem i bylam zadowolona, tyle ze niechcacy sie zaplatala do prania z wyzsza temp i skurczula sie :/
rodosek wysylka do mnie drozsza bylaby od samej chusty pewnie.. uzywki sa za 20-30 euro
rodosek wysylka do mnie drozsza bylaby od samej chusty pewnie.. uzywki sa za 20-30 euro