reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

No wlasnie tez sie obawiam ze to nie bedzie taki typowo dla niej tylko zwiazany z ciaza ale z drugiej strony sobie tez takie kupie bo bardzo fajne i teraz chcialabym praktyczne prezenty bo moze byc roznie z kasa jak przyjdzie maluszek :)

reklama
A ja właśnie skończyłam walkę z pierogami.. jeszcze dość sporo farszu mi zostało ale reszta już jutro :p trochę nierówne ale zawsze mi takie wychodzą :p
6893332_20161213_151653.jpg

Załączniki

• 6893332_20161213_151653.jpg
    6893332_20161213_151653.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 342
co do pizam do rafjolka czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie. Kupiłam dwie i jestem bardzo zadowolona:0 na tyle, ze stwierdziłam, że mi ich szkoda do szpitala i dokupiłam taką zwykłą;d

powiem Ci, że zaczęłam używać wielorazówek przy starszaku (jak miał jakieś 1,5 roku), młodszego od 3 miesiąca życia pieluchowałam wielorazówkami i teraz mam również taki zamiar :)
ja osobiście jestem mega zadowolona :) cudownie pupcia takiego malucha wygląda w tych wielorazówkach :) co do wydatków to i owszem na początku jest to niemały wydatek, ale mi się zwróciło :) teraz właśnie jestem na etapie dokupowania 3-4 szt., bo z tych co mam to jedna się rozsypała, a te trzy to raczej takie 100% chłopięce są :D jeśli macie jakieś pytania w tej kwestii pytajcie postaram się Wam odpowiedzieć :)
A ile na poczatek trzeba kupic? I jakiej firmy?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie skończyłam walkę z pierogami.. jeszcze dość sporo farszu mi zostało ale reszta już jutro [emoji14] trochę nierówne ale zawsze mi takie wychodzą [emoji14]
Zobacz załącznik 787386
Nie ważne czy równe czy nie, ważne że smaczne :) a jak masz za dużo farszu to podeślij to do moich użyje :D

Ellie ja też bym była jak najbardziej za takim prezentem, samej mi szkoda kasy na takie rzeczy na chwile ale jakby mi ktoś kupił to bym była bardzo zadowolona; chodziłabym chętnie zamiast w starej za dużej koszuli nocnej :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie czaje na tutejszym portalu z uzywanymi, ja uzywalam z poprzednim synkiem i bylam zadowolona, tyle ze niechcacy sie zaplatala do prania z wyzsza temp i skurczula sie :/
rodosek wysylka do mnie drozsza bylaby od samej chusty pewnie.. uzywki sa za 20-30 euro

Do góry