turluturlu
Fanka BB :)
.jagodka - jutro musi byc lepiej! Ja mam dzis extra humor i jak typowy polak czekam az cos sie spieprzy hihi
Usciski
Usciski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozliwe, a kiedyś lekarz mi mówił ze w kolejnych ciążach tez częściej się zdarzają i ze to normalne.Dzisiaj wchodzimy w 3 trymestr, 7 miesiąc. Ja coraz częściej mam przepowiadające ale takie bolące, możliwe że w 2 ciąży bolą bardziej?
Dziwne ze mężowie nie wiedzą żeby nie pytać moj czasem pyta czy jestem zła ale skoro widzi że jestem to po co pyta? A to pytanie to mnie wlasnie najbardziej denerwujePrzed chwilą napisałam mężowi żeby nie pytal po powrocie do pracy "co Ci znowu jest" bo humor mam taki że zaraz coś zniszcze, za chwilę wchodzę tutaj i widzę że podobnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ellie123, tak tam macie? Ale specyficznie
Ja to spokojniejsza jestem, jak "ręcznie" zbada szyjkę, potem usg szyjki, potem ogląda malucha..
Ale pewnie jest wszystko ok
Dzięki za odpowiedzi w sprawie kombinezonika, już wiem co i jak.
Ja dzisiaj na 12 jadę do swojego gina do szpitala, kazał z tymi wynikami moczu przyjechać choć lepiej sikam, nie szczypie od paru dni zjadam całą paczkę żurawiny i piję minimum 1 butelkę wody dziennie.
Mam nadzieję, że będzie ok.
Dobrego dnia
.jagodka - u mnie humor sie popsul jak weszlam na wage dzis rano :/