reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

pTRU1-20197438reg.jpg

Załączniki

• pTRU1-20197438reg.jpg
    pTRU1-20197438reg.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 198
reklama
monsku a mleko i przetwory? To też nieźle jelita sieka. Właśnie miałam pisać, że infekcje pęcherza nie zawsze się objawia się pieczeniem. Zrób badania będziesz spokojniejsza :) A mocz najlepiej łapać po nocy, ze środkowego strumienia, po podmyciu się. Ja biorę profilaktycznie Żuravit bo mi wyszła niewielka ilość bakterii w moczu (bez leukocytów na szczęście)

Rozmaryn wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :)
My w tym roku 10 lat 30 września będziemy świętować , jak ten czas leci :)
Połówkowe mamy w przyszłym tygodniu jakoś ten czas mi teraz szybko mija :)
Pytanko mam gdzie czujecie swoje malenstwa ? U mnie jakoś tak niziutko i się zastanawiam czy to dobrze ?
Miciur-ka zdrówka :)

Rozmaryn wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :)
My w tym roku 10 lat 30 września będziemy świętować , jak ten czas leci :)
Połówkowe mamy w przyszłym tygodniu jakoś ten czas mi teraz szybko mija :)
Pytanko mam gdzie czujecie swoje malenstwa ? U mnie jakoś tak niziutko i się zastanawiam czy to dobrze ?
Miciur-ka zdrówka :)

U mnie od kilku dni czuje odrobinę wyżej ale zazwyczaj to tak na wysokości początku wzgórka lonowego ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka, to wlasnie ja mam ta hustawke tylko musze dokupic ten kolorowy wklad dla noworodkow ..kasia.zosia ma racje to jest mamaroo u nas kosztuje ok 250$ nowe, ja kupilam uzywana..

Moje dziecko naparza mnie pod pępkiem z lewej strony, myślę, że ono dalej stoi na głowie tak jak na prenatalnych, dlatego czuję wyżej :D Z resztą dzieci mają teraz jeszcze sporo miejsca, więc mogą kopać dowolnie. Potem będziemy miały poobijane jedno miejsce;)
Pizza wygrała i się piecze, zamarzyła mi się na grubym cieście, jaką robiła moja mama, zobaczymy czy z przepisu z neta takie samo ciasto wyjdzie. Adam pomagał mi pieczarki układać:D
Jejku, ale mi się nie chce iść do szkoły na to zebranie:/

Sojnabig to u mnie też właśnie tak czuję :) mój napewno ma tam nóżki bynajmniej ostatnio tak miał jak byliśmy na usg :)

U mnie na obiad zachcianka nie zdrowa frytki się smażą :)

reklama
Do góry