reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
A moja jedyna niezdrowa zachcianka w ciąży to cola, której normalnie nie znosze :D poza tym zajadam się owocami.
Uff dzieci już spia, mąż dziś nie wrocil na noc i nie wiem czy coś oglądac czy raczej iść spać bo i na to i na to mam ochotę

A moja jedyna niezdrowa zachcianka w ciąży to cola, której normalnie nie znosze :D poza tym zajadam się owocami.
Uff dzieci już spia, mąż dziś nie wrocil na noc i nie wiem czy coś oglądac czy raczej iść spać bo i na to i na to mam ochotę

Ja z kolei nie cola a fanta, przed ciąża jej nienawidzilam a teraz mogę hektolitrami pić :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja coli w ogóle nie trawię w tej ciąży.. Za to ostatnio wzięło mnie na sprite'a - gdzie baaardzo rzadko go piję. A tak to sporo wody głównie, od czasu do czasu jakiś sok, ostatnio na tapecie był pomarańczowy, dziś grapefruitowy, wcześniej czarna porzeczka, jabłkowy był za słodki;) A i kiwi się zażeram:) Kwaśne rządzi nadal.

Do góry