reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

pTRU1-20197438reg.jpg

Załączniki

• pTRU1-20197438reg.jpg
    pTRU1-20197438reg.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 201
reklama
monsku a mleko i przetwory? To też nieźle jelita sieka. Właśnie miałam pisać, że infekcje pęcherza nie zawsze się objawia się pieczeniem. Zrób badania będziesz spokojniejsza :) A mocz najlepiej łapać po nocy, ze środkowego strumienia, po podmyciu się. Ja biorę profilaktycznie Żuravit bo mi wyszła niewielka ilość bakterii w moczu (bez leukocytów na szczęście)

Rozmaryn wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :)
My w tym roku 10 lat 30 września będziemy świętować , jak ten czas leci :)
Połówkowe mamy w przyszłym tygodniu jakoś ten czas mi teraz szybko mija :)
Pytanko mam gdzie czujecie swoje malenstwa ? U mnie jakoś tak niziutko i się zastanawiam czy to dobrze ?
Miciur-ka zdrówka :)

Rozmaryn wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :)
My w tym roku 10 lat 30 września będziemy świętować , jak ten czas leci :)
Połówkowe mamy w przyszłym tygodniu jakoś ten czas mi teraz szybko mija :)
Pytanko mam gdzie czujecie swoje malenstwa ? U mnie jakoś tak niziutko i się zastanawiam czy to dobrze ?
Miciur-ka zdrówka :)

U mnie od kilku dni czuje odrobinę wyżej ale zazwyczaj to tak na wysokości początku wzgórka lonowego ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka, to wlasnie ja mam ta hustawke tylko musze dokupic ten kolorowy wklad dla noworodkow ..kasia.zosia ma racje to jest mamaroo u nas kosztuje ok 250$ nowe, ja kupilam uzywana..

Moje dziecko naparza mnie pod pępkiem z lewej strony, myślę, że ono dalej stoi na głowie tak jak na prenatalnych, dlatego czuję wyżej :D Z resztą dzieci mają teraz jeszcze sporo miejsca, więc mogą kopać dowolnie. Potem będziemy miały poobijane jedno miejsce;)
Pizza wygrała i się piecze, zamarzyła mi się na grubym cieście, jaką robiła moja mama, zobaczymy czy z przepisu z neta takie samo ciasto wyjdzie. Adam pomagał mi pieczarki układać:D
Jejku, ale mi się nie chce iść do szkoły na to zebranie:/

Sojnabig to u mnie też właśnie tak czuję :) mój napewno ma tam nóżki bynajmniej ostatnio tak miał jak byliśmy na usg :)

U mnie na obiad zachcianka nie zdrowa frytki się smażą :)

reklama
Do góry