reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Rozmaryn wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :)
My w tym roku 10 lat 30 września będziemy świętować ,
Pytanko mam gdzie czujecie swoje malenstwa ?

u nas w kwietniu byla 10 rocznica [emoji3]
a moja corcia dzis rano tak sie uaktywnila,ze az brzuch mi skakal [emoji2] [emoji7] [emoji307] [emoji7] [emoji307] [emoji7] [emoji307]
poki co kopie po lewej stronie ciut ponizej pepka

U mnie na obiad zachcianka nie zdrowa frytki się smażą :)

u nas frytki jutro ze smazonym serem i surowka w planie,choc w sumie moze bym zjadla kalafiorowa
od kiedy wrocilam do pracy pomoc troche moim babom, nawet nie wiem kiedy dni mijaja :-/

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
u nas w kwietniu byla 10 rocznica [emoji3]
a moja corcia dzis rano tak sie uaktywnila,ze az brzuch mi skakal [emoji2] [emoji7] [emoji307] [emoji7] [emoji307] [emoji7] [emoji307]
poki co kopie po lewej stronie ciut ponizej pepka

u nas frytki jutro ze smazonym serem i surowka w planie,choc w sumie moze bym zjadla kalafiorowa
od kiedy wrocilam do pracy pomoc troche moim babom, nawet nie wiem kiedy dni mijaja :-/

8599e6ydh9ss8jgy.png

Hihuhi to widzę że miałyśmy taki sam poranek :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Serrrnik!!! Cholercia rano kupiłam, włożyłam do lodówki, potem piekłam pizzę, to zebranie i zapomniałam! Ależ będę miała kolację:D
PS. Doopka mi odpada po zebraniu, szaleństwo, gorąco tam jak piekle w tej ich nowej sali..

mmmmm, ale sobie dogadzacie :) slinka cieknie :)

wszystkozajete - mleka malo co pije, raczej sojowe czy migdalowe, jogurty nie smkauja, wiec to chyba nie od mleka.Moze to po tej mojej grpie zoladkowej cos mnie dreczy? poki co zurawine zagryzam greifrutem i jest git :)

Monsku - mi grejpfruty przestały w ogóle smakować, a lubiłam je bardzo, wielka szkoda

Joanna4258 - też mam wizytę jutro i już się nie mogę doczekać, możliwe, że dowiem się jaka to będzie płeć :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry