Turluturlu- u Ciebie musi być super pogoda, u mnie to jakaś masakra - leje wieje, jesień pełną parą - a nie mogę dojść do siebie po przyjeździe , strasznie mi smutno a teraz jeszcze choroba mnie bierze :/
Fuga - hej
, ja różnie od 30 styczeń -do 2 luty
możesz spokojnie lecieć tylko idź do lekarza przed sprawdź dzidzie i zobacz czy nie ma zastrzeżeń żebyś leciała
, ja właśnie przyleciałam z Polski , a w pierwszej ciąży leciałam na samym początku ciąży i tez było ok,
Kasia.zosia - mały ma 3 latka i zaczął montessori teraz, I po prostu serce mi się łamie chłopak nie pomaga wcale, nie chce zostać - dziś płakał jak zobaczył mnie już za drzwiami bo staram się uciec po cichu ale mnie wyczaił juz zdążyłam uciec ale tylko za drzwi, no masakra mam.nadzieje ze się przyzwyczai - zawsze tłumacze ze wrócę po niego a on się z dziećmi pobawi, a on cała drogę do przedszkola mówi ze nie chce iść , to dopiero 4 dzień jego chodzenia wiec oby do końca września się uspokoiło ,
Monsku- tez mam ten sam problem ze mało miejsca w tych samolotach,
Sojnabig- może lezałas długo w tej samej pozycji? Też tak mam, nie raz myślę że się nie nadaje na ciążę bo po prostu mnie wszystko boli heh, a spisz z poduszka tym rogalem ?mi pomaga
Joanna - współczuję i powodzenia na wizycie
, ja mam podobnie , nie całkiem bezsenność ale dziś myślałam że jajo zniose. .. naprawdę , latałam do wc dosłownie co 40 min ! Aż się wkurzyłam hahha ..., mi drętwieje cała noga czasem też ręką tylko ze ja mam problem z plecami i mam gdzieś ucisk chyba na nerwy,
Jagódka - ty to masz co robić cały czas latasz cos robisz hehe
Rozmaryn- a jakie dane zbierasz? U mnie to chyba wsio bo ja płci nie poznaje - niespodzianka
- no I wszytskiego Najlepszego z okazji rocznicy , szczęścia i miłości
Ellie - gratuluję chłopca , widzę ze wpadłas w szał zakupów widziałam ze pokazywałas rzeczy na wątku wyprawki hihi
, dla dziewczynek jest o wiele więcej ale dla chłopców tez można kupić fajne rzeczy teraz to nie to co kiedyś, u Ciebie to napewno cuda w tych sklepach u nas nie zbytnio, ja chciałam taki bujaczek co mają w tym programie w USA ta rodzina co mieli jedna dziewczynkę i później ona urodziła pięcioraczki( busby quints czy coś,) i oczywiście nie ma takich bujaczkow u nas ani w pl ani w irl. Jeszcze chwile poczekasz I będzie Cię tak mały kopał ze szok
mnie nie dość że coś bierze to jescze mam ręce pełne roboty ze nie wiem od czego zacząć, głowa mnie tak boli ze najchętniej to pod kołdrę bym tylko poszła ..
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom