reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Jagódka to dobrze, że choć odnotowały, że było to zwolnienie:) ja zawsze chciałam na kopii potwierdzenie odbioru.

A u mnie 17 tc i... ciiiisza. Nawet mini smyrnięcia nie czuje, a to druga ciąża, więc liczyłam, że lokator/ka da szybciej o sobie znać :/ Dobrze, że jutro wizyta, bo już trochę schizuje.
Co do sportu to ja też tylko z dzieckiem, psem i drobniejszymi zakupami :)

reklama
U mnie ćwiczenia ograniczają się do krotkiego spaceru ewentualnie :) a tak tylko głównie przekładam się z boku na bok w łóżku :)
U mnie narazie lekkie smyranie czuje ale ostatnio coś rzadko i oczywiście już zaczynam tez się denerwować a do wizyty 2 tyg.

Ellena wysłałam pocztą poleconym - odnotowały w książce poczty przychodzącej. A xero robię sama dla siebie.
Ogarnęłam cały pokój zwany pieszczotliwie "pir..nikiem":D, nawet się miejsca sporo zrobiło:) Teraz mąż ma zadanie, wywieźć siatę do kontenera z ubraniami, worek z tekturą falistą po kartonach i jeszcze jeden z jakimiś papierami,gazetami itp. Facet bez problemu sobie pomierzy co mu trzeba. Jeszcze muszę dwa ogromne miśki-przytulanki sprzedać, bo mi miejsce tylko zabierają i się kurzą i będzie super. W drugim pokoju mąż jeszcze poodkurza za komodą - bo pewnie facet będzie chciał ją odsunąć, a odkurzane za nią ostatnio było hmm...na święta w grudniu:p Padam na ryjek:p

Wiecie jaki ekspres? Już mi paczkę z tym otulaczem wysłali:)

u mnie mimo, że to trzecia ciąża to ruchy jakoś mało odczuwalne :( no muszę powiedzieć, że się strasznie schizuję, a wizyta dopiero za 2 tygodnie :( staram się myśleć pozytywnie, ale ostatnio z marnym skutkiem :( i w ostatnim tygodniu schudłam, choć staram się myśleć, że to przez przeziębienie jakie mnie ostatnio męczyło, to czasem pesymizm zwycięża:(

reklama
Do góry