reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Jak mój zacznie marudzic, że mi hormony szaleją to dam mu poczytać i niech się zastanowi:D znowu obudziłam się z bólem głowy:/ trzeba się zwlec z łóżka, ogarnąć , zjeść śniadanie i jechać do biura. Nie chce mi się okrutnie..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagódka o tym samym pomyslałam Haha jak mi maz będzie mówił ze sie ze mną wytrzymać nie da to mu pokaże forum, ze to normalka [emoji28][emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mojemu chcialam pokazac o sprzataniu, ze faceci tez moga wziasc odkurzacz do reki itp, ale chyba za bardzo go obgaduje i mu nie pokaze :)

Dzień dobry, a właściwie to taki sobie, wczoraj okazało się że mam zapalenie ucha- nie mam pojęcia jak mogłam to złapać, a z tych pozytywniejszych rzeczy to przyszedł dziś mój doppler i mogę maluszka podsłuchać, czy ktoś też poszalał z domowym dopplerem?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

maryliese a potrafisz odróżnić serduszko od przepływu krwi w tętnicach? To podobno nie takie proste, ja się zastanawiałam nad zakupem detektora, ale w końcu po przeczytaniu w necie kilku opinii i artykułów odpuściłam. Daj znać jak się sprzęt sprawuje.

Dzień dobry, a właściwie to taki sobie, wczoraj okazało się że mam zapalenie ucha- nie mam pojęcia jak mogłam to złapać, a z tych pozytywniejszych rzeczy to przyszedł dziś mój doppler i mogę maluszka podsłuchać, czy ktoś też poszalał z domowym dopplerem?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno za często używać nie można bo to szkodliwe dla dzidzi.
Dla mnie szkoda kasy. Jak mnie coś zaniepokoi jadę na IP i mam badanie z oceną lekarza. A na KTG zdarzyło mi się, że położna złapała moje tętno a nie małej, także nie liczę, że aj bym to sama ogarnęła

Po wizycie zasilamy grono dziewczynek ! Ku rozpaczy teścia- bo parki nie bd. No i bd cc. Plus taki, że na spokojnie wszystko zaplanuje i rozpakuje się w pierwszej połowie lutego :)

Dzisiaj wychodzę :-) wszystko jest w porządku, posiew negatywny szyjka 34 mm, brzuch nie boli i się nie napina młody szaleje a ja zadowolona :-) miłego dnia

super wieści:)

Po wizycie zasilamy grono dziewczynek ! Ku rozpaczy teścia- bo parki nie bd. No i bd cc. Plus taki, że na spokojnie wszystko zaplanuje i rozpakuje się w pierwszej połowie lutego :)

gratuluje córeczki:)

reklama
Co do tych mężów to nie mogę powiedzieć że Mój nie sprząta bo potrafi na kolanach myć podłogi ;-)
Za to nie rozumie też że w ciąży można mieć dziwne humory, czepiać się glupich rzeczy i płakać czasem z byle powodu :-D
I mogę się też przyczepić do tego że łapie się zbyt wielu rzeczy na raz przez co każda jest zrobiona po łebkach i nie dokonczona :-D
Zaczął robić 2 płoty w ogrodzie - do połowy oba czekają na kontynuację, drewniany domek dla dzieci - po wielu prosbach doczekał sie dachu, korytarz w domu jest pomalowany do połowy....no i listwa podłogowa nie jest przymocowana już rok po zmianie podłogi :-D a już totalnie mnie wnerwia jak zadzwoni kolega zeby mu pomóc coś przyczepić to od razu poleci! A ja siedzę z tymi napoczetymi rzeczami.... ;-)

Do góry