reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
No u mnie to czasami szalenstwo !!! Juz nie mowiac o tym ile razy chcialam sie w ciazy rozwiesc:)
jakas znajoma ta melodia [emoji12] [emoji16] [emoji6] w ciagu 10 lat malzenstwa rozwodzilam sie ... juz nawet nie wiem ile razy [emoji15] [emoji33] [emoji35] [emoji21] [emoji13] [emoji12] [emoji16]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Co do ruchow to ja czuje lekkiw musniecia wieczorem. Tak mi sie przynajmniej wydaje ze to malutka fika w brzuchu :) Ze sportow to codziennie rano takie cwiczonka dla ciezarnych i basen w miare regularnie. Umarlabym bez ruchu ! Anna25 - zimno Ci wyszlo czyli opryszczka? Bo jezeli tak to posmaruj czyms ale idz do lekarza. Nieleczona jest niebezpieczna. Tak mnie nastraszyl ginekolog jak mu powiedzialam ze mialam opryche w ciazy... dostalam Heviran i mam zazywac jak znow cos tylko zaswedzi.

Poczytaj o heviranie zanim to weźmiesz i komukolwiek polecisz. Opryszczka o ile nie pojawia się pierwszy raz w życiu wcale nie jest niebezpieczna.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie bardzo pozno, chyba po 23:00 bylo jak zauwazyl ze nie wroce.... Pozniej caly ranek z tesciowa dzwonili, ale juz nie mialam sumienia rano i od tesxiowej odebralam telefon... Chociaz i tak myslalam ze bardziej bedzie sie martwil...
No i ja bym już kolejna awanturę zrobiła...że nie martwił się tak jak powinien [emoji23] Mój mi ciśnienie na noc podnosi, się nie nauczy chyba ze jak żona pyta czy ładne buty dla dzidzi wybrała to ma powiedzieć -ładne. A ten bez ogródek -brzydkie. I tak jutro kupię phii hahah no i ze jak kazała kupić rogalika 7days to powinien się zorientować ze miały do tego być lody. Ach te chłopy [emoji23]

O szok co Wy tu zapodajecie za awantury ;) mój mi wypomina, że okropna ze mnie Zołza w tej ciąży i nie powiem tydzień temu też się chciałam rozstać, ale najczęściej narzekam na to, że jestem po prostu zmęczona i brak mi czasu dla sobie. A to oakyeat fakty a nie wymysły ciężarnej ;):p

reklama
Cześć. Upiekłam dzisiaj 40 drożdżówek z jagodami. Połowę trochę przypieklam ale mała mi marudziła. Jadalne - a to najważniejsze. Moja dzidzia właśnie szaleje. Z dnia na dzień czuje ją coraz mocniej. Ja zawsze byłam aktywna - rower, rolki, deskorolka. W ostatniej ciąży coś się pozmieniało i przystopowalam. Teraz moimi ćwiczeniami są - spacery z dziećmi, odprowadzanie córy do szkoły, sprzątanie, bieganie za młoda, i na koniec ulubione ćwiczenie - leżakowanie w czasie kiedy mała śpi. W poprzedniej ciąży byłam tez wredna dla D, teraz znowu narzekam, a to plecy bolą, a to głowa. Już chłop nie wytrzymuje. Ostatnio mi powiedział że muszę coś ściemniać bo to nie możliwe zeby cały czas coś bolało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry