reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Japko84 swędzenie to może być objaw cholestazy - nie wolno tego bagatelizować bo zagraża życiu dziecka.

.jagodka pal sześć te rzęsy, ale jakie Ty masz oczyska! [emoji171]

reklama
Sojnabig-gratulujemy! Czy imię już wybrane?:)
Jagódka-cudne rzęsy! Kochana, czy Ty z Lublina jesteś? Pytam, bo ja też, ale niestety już 2 rok mieszkamy w Warszawie, potwornie tęsknię za Lu..mam nadzieję, że po porodzie tam wrócę...
Dziewczyny-czy ćwiczycie coś w ciąży?
Chodzę na basen 1x w tygodniu, chciałabym codziennie ćwiczyć, na razie wykonuje jakieś drobne ćwiczenia zalecane w poradniku, ale zastanawiam się jak jest u Was.
Bardziej robię to pod kątem tego, żeby jakoś poród przebiegł w miarę normalnie... ale też żeby się dobrze czuć.
Czy ćwiczy któraś z Was z piłką?
Na co pozwala Wam lekarz?
Tak z ciekawości ;-)
Pozdrawiam, dobrego dnia!

Sojnabig Gratulacje:) Kolejny synuś na naszym forum:)
Ja może w poniedziałek się coś dowiem.

Turluturlu Ja wczoraj myślałam nad jakimiś ćwiczeniami co by do porodu się przygotować,bo kondycji to ja mam zero:/ Ale zupełnie nie wiem co można

Dziękuję za miłe słowa Dziewczyny:zawstydzona/y: Właśnie chodziło o naturalny efekt, dlatego 1:1 (ewentualnie 2:1 też ładnie wygląda, ale już 8:1 to przesada) a nie jak u ruskiej lalki - bardzo mnie rażą takie płachty nad oczami, ale co kto lubi;)
Turluturlu tak, jestem rodowitą Lublinianką:)
Sojna gratuluję chłopca! Sypią się faceci jak z rękawa:)
Ja z pełnym sukcesem wróciłam do domu, książka kupiona (ale kolejka tragiczna), zeszyt też (bo do religii nie może być w kwiatki tylko tematyczny:sorry: Najlepsze gofry w mieście też zaliczone:biggrin2: Zdążyłam się przebrać, wzięłam młodego, "wysikałam" go i przyjechał kurier od tiulu na pompony. Elegancko, wszystko just in time:)

reklama
Nie chcecie znać płci? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chcemy...Ja to chce znać już od dwóch kresek na tescie hahah Ale lekarz nie chce powiedzieć i już 17tydz...I dalej nie wiem. Tzn mam opinię innego i dziewczyn od wyrostkow płciowych,ale mój ginek twierdzi odwrotnie. Także dalej wiem ze nic nie wiem. 4 razy byłam na zakupach i nic nie kupiłam bo nie chce ubrań uniwersalnych. Zobaczę w poniedziałek czy zechce powiedzieć, bo zauważyłam ze on dopiero na polowkowym mówi.

Do góry