wszystkozajete
Moderatorka
Grupę widzę, ale cicho w niej? Czy źle patrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doskwieralo zwłaszcza w lezeniu na wznak i czasami przy schylaniu Ale sa na to sposoby [emoji5]polecam dobrego fizjoterapeute- dobrego tzn takiego który Nie zleci masażu bo takich rzeczy Nie wolno masować bo będzie tylko gorzej...dobry zleci ćwiczenia do wykonywania nawet w domu lub zastosuje taping- takie kolorowe plastry ale dobrze założone działają cuda [emoji5]Grabcia - i nie doskwiera Ci teraz? bo ja jak wrak, a lekami nie chce sie szpikowac teraz..
sojnabig - gratulacje ja z 4 tyg i tez moze sie dowiem
dobrze patrzysz poprostu każdemu umknęło powstanie grupyGrupę widzę, ale cicho w niej? Czy źle patrze?
Siedzę na poczekalni i zaraz jajo zniosę, jak ja nie lubię czekać na wizyty[emoji45] z nerwów chodzę ci 5 min do WC. Grupy nie widzę, ale w sumie to mnie tu dobrze. Jagódka szacuneczek - piękne dekoracje Ci wyszły [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
powinnaś widzieć grupę o jesteś do niej dodana spróbuj przez link https://www.babyboom.pl/forum/grupy/lutowka-2017.1065/ . Grupę założyłam bo nie wszystkie informacje i zdjęcia nadają się na forum publiczne. W moim otoczeniu jest bardzo dużo ciężarnych i nie chciałabym żeby o szczegółach mojej ciąży wiedziały osoby których nie lubię.Siedzę na poczekalni i zaraz jajo zniosę, jak ja nie lubię czekać na wizyty[emoji45] z nerwów chodzę ci 5 min do WC. Grupy nie widzę, ale w sumie to mnie tu dobrze. Jagódka szacuneczek - piękne dekoracje Ci wyszły