reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu ja nie ćwiczę ale za to codziennie dwie godziny spacer z dziecmi wiec w sumie to jakbym ćwiczyła :D

Jagodka - rzęsy fantastyczne i oczy i cienie. Gdyby było w Krakowie to bym pojechala ale Lublin trochę za daleko. A szkoda bo ja mam zawsze ciężko z dobrymi fryzjerki czy kosmetyczkami. Fryzjerke od lat miałam jedna ale mnie ostatnio oszukał na wizycie i znowu szukam.

Ja w pierwszej ciąży mialam osutke ciazowa (nie ostude) i mega wysypke na brzuchu, swedzialo strasznie.

reklama
Jeżeli chodzi o prywatną grupę to stworzyłam jakiś czas temu i zaprosiła chyba wszystkie stałe bywalczynie (jak o kimś zapomniałam to przepraszam) Najprostszy sposób żeby sprawdzić czy do niej należycie: jak wchodzicie na forum to klikacie u góry strony grupy(po prawo) potem niżej w takim pasku jest "grupy do których należysz" i tam powinna być grupa zamknięta lutówka 2017.

Ja mam jakis kryzys dzisiaj, smutno i placzaco i wogole do bani..musze zabrac sie na jakis spacer, moze w las, nie wiem na ile moge chodzic,bo tak plecy bola,ale moze to pomoze... btw ma ktos z Was dyskopatie?

1472643166683.jpg

Część pomponow gotowa:) planuje jeszcze wielki szary zrobić, ale to jak kupię bardziej gowniany lakier do włosów bo mi szkoda mojego za prawie 50zl:p

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472643166683.jpg
    1472643166683.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 245
Sojnabig super wieści z wizyty:) też bym chciała synka, ale muszę jeszcze troszkę poczekać zanim się dowiem kto tam u mnie mieszka
Agatucca czekamy na wieści:)
Turluturlu ja nie ćwiczę, nawet jakbym chciała to za bardzo czasu na to nie mam, synek wypełnia mi cały dzień:)
Jagódka super Ci wyszły te dekoracje:)

Sojnabig super wieści z wizyty:) też bym chciała synka, ale muszę jeszcze troszkę poczekać zanim się dowiem kto tam u mnie mieszka
Agatucca czekamy na wieści:)
Turluturlu ja nie ćwiczę, nawet jakbym chciała to za bardzo czasu na to nie mam, synek wypełnia mi cały dzień:)
Jagódka super Ci wyszły te dekoracje:)

Mnie niestety intuicja zawiodła bo dałabym sobie rękę uciąć że będzie córka i już się nawet przyzwyczaiłam do tej myśli a tu psikus :) no ale na jednym się nie skończy i druga będzie córka :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia - i nie doskwiera Ci teraz? bo ja jak wrak, a lekami nie chce sie szpikowac teraz..

sojnabig - gratulacje :) ja z 4 tyg i tez moze sie dowiem :)

reklama
Cos u nas same chlopaki sie pojawiaja :) juz chyba 3 mamy i zero dziewczynek...
Ja znowu nie wytrzymalam i zamowilam komplet ubranek do szpitala, zimowa czapke i 3 kopertowe body :) wszystko uniwersalne :)
Z cwiczeniami ciezko, ale postanowilam min 2x tyg chodzic na basen, wczoraj bylam i moze jutro pojde...
Najgorzej mam ze slodyczami, nigdy nie lubilam a wczoraj tak za mna chodzily... Zjadlam takie czekoladowe kulki ale bylo za malo ... Pojexhalam i kupilam wafle , ciastka francuskie a na koniec sie przeslodzilam i zjadlam chipsy onion :)

Do góry