reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu ja nie ćwiczę ale za to codziennie dwie godziny spacer z dziecmi wiec w sumie to jakbym ćwiczyła :D

Jagodka - rzęsy fantastyczne i oczy i cienie. Gdyby było w Krakowie to bym pojechala ale Lublin trochę za daleko. A szkoda bo ja mam zawsze ciężko z dobrymi fryzjerki czy kosmetyczkami. Fryzjerke od lat miałam jedna ale mnie ostatnio oszukał na wizycie i znowu szukam.

Ja w pierwszej ciąży mialam osutke ciazowa (nie ostude) i mega wysypke na brzuchu, swedzialo strasznie.

reklama
Jeżeli chodzi o prywatną grupę to stworzyłam jakiś czas temu i zaprosiła chyba wszystkie stałe bywalczynie (jak o kimś zapomniałam to przepraszam) Najprostszy sposób żeby sprawdzić czy do niej należycie: jak wchodzicie na forum to klikacie u góry strony grupy(po prawo) potem niżej w takim pasku jest "grupy do których należysz" i tam powinna być grupa zamknięta lutówka 2017.

Ja mam jakis kryzys dzisiaj, smutno i placzaco i wogole do bani..musze zabrac sie na jakis spacer, moze w las, nie wiem na ile moge chodzic,bo tak plecy bola,ale moze to pomoze... btw ma ktos z Was dyskopatie?

1472643166683.jpg

Część pomponow gotowa:) planuje jeszcze wielki szary zrobić, ale to jak kupię bardziej gowniany lakier do włosów bo mi szkoda mojego za prawie 50zl:p

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472643166683.jpg
    1472643166683.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 248
Sojnabig super wieści z wizyty:) też bym chciała synka, ale muszę jeszcze troszkę poczekać zanim się dowiem kto tam u mnie mieszka
Agatucca czekamy na wieści:)
Turluturlu ja nie ćwiczę, nawet jakbym chciała to za bardzo czasu na to nie mam, synek wypełnia mi cały dzień:)
Jagódka super Ci wyszły te dekoracje:)

Sojnabig super wieści z wizyty:) też bym chciała synka, ale muszę jeszcze troszkę poczekać zanim się dowiem kto tam u mnie mieszka
Agatucca czekamy na wieści:)
Turluturlu ja nie ćwiczę, nawet jakbym chciała to za bardzo czasu na to nie mam, synek wypełnia mi cały dzień:)
Jagódka super Ci wyszły te dekoracje:)

Mnie niestety intuicja zawiodła bo dałabym sobie rękę uciąć że będzie córka i już się nawet przyzwyczaiłam do tej myśli a tu psikus :) no ale na jednym się nie skończy i druga będzie córka :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia - i nie doskwiera Ci teraz? bo ja jak wrak, a lekami nie chce sie szpikowac teraz..

sojnabig - gratulacje :) ja z 4 tyg i tez moze sie dowiem :)

reklama
Cos u nas same chlopaki sie pojawiaja :) juz chyba 3 mamy i zero dziewczynek...
Ja znowu nie wytrzymalam i zamowilam komplet ubranek do szpitala, zimowa czapke i 3 kopertowe body :) wszystko uniwersalne :)
Z cwiczeniami ciezko, ale postanowilam min 2x tyg chodzic na basen, wczoraj bylam i moze jutro pojde...
Najgorzej mam ze slodyczami, nigdy nie lubilam a wczoraj tak za mna chodzily... Zjadlam takie czekoladowe kulki ale bylo za malo ... Pojexhalam i kupilam wafle , ciastka francuskie a na koniec sie przeslodzilam i zjadlam chipsy onion :)

Do góry