reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

.jagodka dawaj znac od razu po wizycie!

Sojnabig o feta tak [emoji7] Dawno nie jaadlaam...

Gamka tez mam taka nadzieje i tez sie boje jak to bedzie ;/ U nas jest kilka szpitali i potrafia odsylac do innego jak jest jeszcze czas...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sóff
1484572271-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Klauduska u nas też właśnie odsyłają, jeżeli poród nie jest jeszcze w zaawansowanej fazie.
Jagódka świetna ta sowa! Ależ bym chciała mieć maszynę + umiejętności... :)

Gamka - na moim przykładzie: do listopada nie potrafiłam igły nawlec na maszynę;) 6 dni kursu i uszyłam już mnóstwo rzeczy:) Nidy nie jest za późno na naukę:)
Uciekam się myć:)

IMG_0423.jpg Kasiu_linka - tez czytalam ze sie nie tyje a nawet chudnie przed porodem, a ja mam teraz wizyty co tydzien i co tydzien +1-1.5kg lacznie prxytylam juz ok 20-22 kg :( z tym ze tyle samo przytylam jak tutaj przylecialam od hamburgerow wiec po porodzie biore sie za moja diete ze strony vitali i znowu ladnie schudne :)

Super mysz- ja tez czytalam ze jak czop odejdzie to lepiej unikac seksu ze wzgledu na bakterie... mi sie wydaje ze wczoraj odszedl, dzisiaj mialam polezec w wannie ale chyba wezme prydznic

Jagodka- piekna sowa !!! Wklejam zdjecie jaka ja chcialam zrobic ale w sumie nie wiem czy taniej i bezpieczniej nie wyjdzie kupic... na maszynie nie umiem szyc a recznie to moze byc ciezko ...

W nocy mialam jakies dziwne bole brzucha nawet nie przypominaly skurczy tylko po prostu bol... w srode bedzie 38 tydzien wiec jak cos to juz sie nie martwie :)

Dziekuje wam za pomoc z zaslonkami !!! Narazoe zostawie ciemne ale w kazdej chwili oddam jak znajde ladniejsze :) moze nawet dzisiaj sie przejade do sklepu tylko strasznie mi sie nie chce...

Załączniki

• IMG_0423.jpg
    IMG_0423.jpg
    100,3 KB · Wyświetleń: 64
Ja też bym zjadła jakiś dobry makaron ;) ale nie zbyt mi się chce ciągle gotować tylko dla siebie :/
Mam nadzieje ,że nie będzie wielkiego obłożenia w szpitalu który sobie wybrałam bo jednak w Warszawie trochę ich jest.

Jagódka piękna sowa :)

reklama
Do góry