reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Barnek ja dla siedmiolatka lego albo jakieś klocki magnetyczne, u nas hit. Dla trzylatka tez może być lego duplo, fajne drewniane puzzle. Fajne są tez malowanki piaskiem :)
Dysiak dla dwulatki np coś do domku dla lalek jeśli ma, naczynia, fajne są tez drewaniane sprzęty kuchene jak mikser czy ekspres do kawy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
2d31ee33b8cfbc1df263ac013867ab9f.jpg

Która z Was pisała kiedyś że wyszedł jej dodatni wynik na badanie w kierunku paciorkowców GBS.
Chciałam zapytać czy byłaś juz moze u lekarza? Moge wiedziec co Ci powiedział? Wiem że poddadzą jakis antybiotyk, ale chciałabym wiedziec wiecej.
Wizytę mam za tydzien a to bardzooo długo w takich okolicznościach.
Wiecie cos dziewczyny?

ja mam 15+ i sam gin zastanawiał się gdzie ja to mieszcze o_O obwód brzucha mam 110 :o a jak robił mi ostatnie USG to powiedział, że mam bardzo dużo wód i dlatego też dzieciol ma miejsce do kręcenia się ;)

Dzieki Jagódka. Czyli czekam do wizyty. Napisałam jeszcze do ginekologa. Wyczekuje juz końca tej ciąży bo zwariuje :/ jestem jak dziecko we mgle, wszystko nowe. Niewiadomo którymi objawami sie martwic, a ktore sa normalne:/

reklama
Do góry