reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Eee no bez przesady, szyjka miała 32mm ostatnio, to wiesz - luksus:D
Asia - dokładnie, u mojego spadła, bo była za szeroka.
Jenny - masaż krocza może pogłębić ból, jeśli uważasz, że boli mocniej po nim, to przestań go wykonywać.

reklama
Eee no bez przesady, szyjka miała 32mm ostatnio, to wiesz - luksus:D
Asia - dokładnie, u mojego spadła, bo była za szeroka.
Jenny - masaż krocza może pogłębić ból, jeśli uważasz, że boli mocniej po nim, to przestań go wykonywać.

No to rzeczywiście długa szyjka :D a ściągają Ci ten pessar?

Mój właśnie jedzie dziś zmniejszyć tę obrączkę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio gin mówił, że nie. Ale pogadam jeszcze z nim, mógłby mi go zdjąć teraz na wizycie, tydzień bym plackiem poleżała, a potem bym chciała jeszcze się z mężem poprzytulać, bo oboje już nas skręca. Zobaczymy w jakim stanie szyjka jet teraz i jaki plan ma gin.

Ostatnio gin mówił, że nie. Ale pogadam jeszcze z nim, mógłby mi go zdjąć teraz na wizycie, tydzień bym plackiem poleżała, a potem bym chciała jeszcze się z mężem poprzytulać, bo oboje już nas skręca. Zobaczymy w jakim stanie szyjka jet teraz i jaki plan ma gin.

No wcale się nie dziwię, że Was skręca :p my też teraz jeszcze korzystamy :) kiedy masz wizytę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas pies to członek rodziny, ale zgadzam się z tym, że musi być karny. Nasza do lozka nie wchodzi, po przeprowadzce w ogóle na piętro nawet, ale na kanapę ma wstęp, bo lubimy się z piesełem poprzytulać ;) Z tym, że jak się jej każe zejść to nie ma problemu. Moja siostra dzieci z dwoma bokserami i kotem odchowała, wszyscy żyją i mają się dobrze ;) Początkowo w domu z ogrodem, od roku w mieszkaniu (metrażowo chyba większym niż mój dom ;))

Sojna mój zgubił chyba po 1,5 roku. To na 3 rocznicę dostał nową i teraz na łańcuszku nosi, bo tak to zdejmował do mycia rąk itp bo nieprzyzwyczajony i co trochę gdzieś przepadała, aż zginęła na amen :/ Ja akurat noszę swoją non stop, razem z pierścionkiem zaręczynowym i obrączka od taty (prezent na 18). Zdejmuje w sumie tylko do wspinaczki i jak ciasto gniotę jakieś. Za kilka tyg pewnie zdejmę, ale póki co jeszcze nie puchnę tak bardzo żeby trzeba było.

Ja w zamrażarce zwykle mam zapas (bolońskie, sos wołowy, jakaś zupa, bulion itp) i awaryjnie tuńczyk i sos Barilli w słoiku (bardzo fajny składowo, bez chemii). Jagódka u mnie lasagne zajmuje 10 min - sos z zamrażarki, płaty mam bez gotowania, tylko ser zetrzeć :)W lutym planuje zrobić większe gotowanie i zapasy na połóg zgromadzić ;)

Jutro mam usg, zobaczymy ile kg Franka dźwigam i czy nadal głowa w dół leży.

Densik 2,5 kg to super waga do porodu, ja mam nadzieję, że max 3200 będzie, a liczę na 3000 :p

Jagodka dobra historia!! :D

Jagodka nam tez sie chce, -ale czytalam ze seks moze przyspieszyc porod wiec powiedzialam ze jak zrobi komode to mozemy nie wychodzic z lozka :)
U nas w grudniu byla rocznica slubu, maz od poczatku nie nosi obraczki bo w pracy podobno bedzie mu przeszkadzac , na poczatku tez zdjelam bo sie wkurzylam pozniej jednak zaczelam nosic bo mi sie podobala :) a teraz znowu zdjelam cala bizuterie.. po pierwsze palce puchly a po drugie wole do szpitala nic nie brac...
Klauduska - ja tez juz bylam pewna ze urodzilas :) tyle sie nie odzywalas ... u mnie tez trseba zrobic porzadek z zebami ale tutaj nie chca nic zrobic dopoki nie zgodze sie na zdjecie rtg wiec mialam tylko czyszczenie...
Wlasnie wstalam a raczej zostalam obudzona i mam dluuuga liste co trzeba zrobcic :) ciekawe ile z tego wyjdzie...
A jutro lece do pracy na 3 h to malej co sie nia opiekuje, juz 3 tyg nie pracuje ale strasznie sie stesknilam :)

reklama
Drusia na 10 mamy to całkiem podobnie :) a lezenie no cóż wiem czemu leżę dla bączka wiec idzie przeżyć zresztą już teraz to pikuś został tak naprawdę :)

Przytulanki z mężem heh chyba jak synka zmajstrowalismy :szok: to się nazywa post :baffled: juz nie wspominam nic o tym a tu jeszcze trochę zanim coś będzie normalnie będę się czuła jakbym pierwszy raz to robiła :p

Do góry