reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Densik, a żebyś wiedziała, że odczucia podobne..Właściwie to nigdy nie czułam się aż tak dziewicą jak po pierwszym porodzie:D strasznie mocno mnie zszyli

reklama
Seks po pierwszym porodzie? Zaczęliśmy próbować jakoś 6-8 tygodni po (miałam nacięcie) i pierwsze kilka razy się nie udało bo bolało, potem sie okazało ze wystarczyło zmienić pozycje i ze tak powiem kąt :D także nie ma co się załamywać jak się nie uda od razu (ja się popłakałam) :) po drugim już było bez problemu bo popękałam malutko i szwów było niewiele.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My juz od dwoch miesięcy na "głodzie"... Niestety u mnie nie da rady, dziecko zajmuje w srodku za duzo miejsca [emoji30] Jak sobie pomysle, ze jeszcze 3/4 miesiace przerwy to mi się aż przykro robi.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My próbowaliśmy po jakichś 4-6 tygodniach - jak gin dał zielone światło, pierwszy raz to była porażka, ale kolejny już z powodzenieniem;) Przy drugim porodzie to samo. Ginekolog mi doradził takie fajne globulki z kwasem hialuronowym i bardzo mi pomagały, niestety przy karmieniu musiałam często ich używać.
Klauduśka, ale są inne formy niż penetracja przecież? U nas odpada wszystko i to dopiero jest ból.

No wlasnie chyba trzeba przed porodem sie poprzytulac :)
Farbujecie wlosy farba z amoniakiem? Przez cala ciaze farbowalam bez ale strasznie szybko schodzil kolor i nie pokrywalo do konca siwych... teraz kupilam z amoniakiem i maske od meza z pracy wzielam wiec chyba powinno byc ok :)

No wlasnie chyba trzeba przed porodem sie poprzytulac :)
Farbujecie wlosy farba z amoniakiem? Przez cala ciaze farbowalam bez ale strasznie szybko schodzil kolor i nie pokrywalo do konca siwych... teraz kupilam z amoniakiem i maske od meza z pracy wzielam wiec chyba powinno byc ok :)

Tak, farbuje normalna farba bo właśnie te bez amoniaku szybko się splukuja

U nas zakaz przez cala ciaze ze wzgledu na moja szyjke. Moze tak 2-3 miesiace po porodzie bedziemy probowac, chociaz ja nie za bardzo lubie bo jak karmie to mi mleko leci podczas i to jakos mi tak nie wszystko pasuje.

reklama
Ją się wczoraj przytulałam z mężem i żałuję bo nie jestem w stanie utrzymać pozycji stojącej tak bolą mnie pachwiny (nie wiedzieć czemu) skurcze są jakby mocniejsze zresztą nie wiem dokładnie bo chyba się czymś zatruła i boli mnie ogólnie brzuch i czyści niemiłosiernie

Do góry