reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2017

Trochę mi lepiej, ale chyba faktycznie trzeba tę torbę dopakować:p W poniedziałek wizyta to się dowiem, co tam te skurcze nabroiły. Nie wiem co mnie tak wzięło, nic przecież takiego nie robiłam, śniadanie raptem i na górę po ubranka Wiktora poszłam, może ta choinka wczoraj.. No nie wiem, nieważne, muszę się bardziej pilnować, przynajmniej ze dwa tygodnie jeszcze.

reklama
Ja obrączki nie noszę już od lata, bo przy upałach zaczęły mi puchnąć palce i tak już zostało ale po porodzie na pewno założę. Mąż nosi to i ja noszę. Nie wiem czemu ale podoba mi się jak facet ma obrączkę. To takie jakby pociagające. W sensie nie że pociągają mnie żonaci faceci broń boże ;) ale ładnie to wygląda

U mnie tydzień makaronowy, bo nie chce mi sie gotować. W poniedziałek i wtorek były łazanki, wczoraj wzięliśmy kurczaka z rożna na obiad bo miałam lenia a dzisiaj makaron z serem :D ostatnio mam coraz mniej siły i zamiast tracić ją na gotowanie to wolę coś w domu poogarniać.

Ja w nocy a w sumie rano wstaję raz o 5 na siku, bo na 5 mam budzik żeby wziąć tabletkę. A tak to sama nie wiem czy budziłabym się żeby iść do kibelka

Mi też się podoba jak facet ma obrączkę ;)

Haha widzę że wszystkim chce się gotować :D my już od dwóch dni jemy rozmrozony bigos ze świąt :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Wam :)
Ja dzis robie zapiekanke ala lasagne. Poki co wykorzystuje dodatnia temperature i myje okna. Jestem na finiszu ale zostalo mi najgorsze- podwojne balkonowe ;( nastepnie w planach "dopieszczanie" muszli klozetowej, odkurzanie i mycie podlog. Potem do babci na obiad, po dziecko do przedszkola i na sanki. Pozniej jade po brata i fajrant :) no moze jeszcze szybko paznokcie :)
Obraczki nie nosze od tygodnia bo zaczynam puchnac. W poprzedniej ciazy w 6 mcu moj brat przecinal mi pierscionek zareczynowy bo juz palec zaczal siniec wiec tym razem jest lepiej bo to juz 9mc :)
Milego dnia i usmiechajcie sie czesciej :)

Ja dzis robie zapiekanke ala lasagne. Poki co wykorzystuje dodatnia temperature i myje okna. Jestem na finiszu ale zostalo mi najgorsze- podwojne balkonowe ;( nastepnie w planach "dopieszczanie" muszli klozetowej, odkurzanie i mycie podlog. Potem do babci na obiad, po dziecko do przedszkola i na sanki. Pozniej jade po brata i fajrant :) no moze jeszcze szybko paznokcie :)
Obraczki nie nosze od tygodnia bo zaczynam puchnac. W poprzedniej ciazy w 6 mcu moj brat przecinal mi pierscionek zareczynowy bo juz palec zaczal siniec wiec tym razem jest lepiej bo to juz 9mc :)

Jeej chciałabym mieć tyle sił co Ty. Jedyne co, to muszę pieluszki wyprasowac i już tydzień leżą :p

Hejka ;)
Piszecie tak dużo, że cięzko to nadrobić, a już każdej odpisać to wyczyn ;)
Mnie choróbsko rozkłada jakieś i staram się wygrzewać itp, ale słabo mi to idzie ;)
Piszecie o skurczach itp, ja jeszcze żadnych nie mam i się zastanawiam czy to dobrze, może Jasio się za szybko nie pcha na świat, wizyta u gina za tydzień w piątek ;)

Miłego dzionka ;)

Piszecie o skurczach itp, ja jeszcze żadnych nie mam i się zastanawiam czy to dobrze, może Jasio się za szybko nie pcha na świat, wizyta u gina za tydzień w piątek ;)
ja też żadnych skurczy nie mam ;)
a i nocne budzenia do ubikacji jakoś mnie nie męczą, ale mój dzieć jest mega wysoko i do tego ułożony w poprzek (dziś głowę pod żebrami wypychała), więc nie uciska mi na pęcherz :D
jagódka nie szalej, bo do terminów trochę jeszcze mamy i lepiej do tego minimum doczekać ;)
la_nina energii masz naprawdę dużo, ja codziennie sobie obiecuję, że do roboty się wezmę i kończy się zazwyczaj dniem lenia, albo minimum (czyli ograniczam się do minimum w robotach), pranie Niuniowe czeka do prasowania, torba do spakowania (ograniczyłam się do kupienia potrzebnych mi i Niuni rzeczy), pokój muszę dokończyć porządkować i kilka innych. Do tego muszę zaopatrzyć zamrażarkę w obiady dla mojej trójki, która zostanie sama w domu ;)

reklama

A ja robię lasagne :D już się piecze

Do góry