reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

Ja dzisiaj zrobilam sobie drugi test bo sprzątałam w szafce i znalazłem czysty sprzed 8 lat haha jak staraliśmy się o Laurę.

Załączniki

• 20240703_131211.jpg
    20240703_131211.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 91
reklama
Już po wizycie 🥰 widać pięknie serduszko 💓
Wyszło że mam troszkę młodsza ciążę. Ostatnia miesiączka 15.05 (pierwszy cykl po odstawieniu tabletek więc nie było wiadomo jak długi) a termin maleństwa wyliczony przez lekarza wychodzi na 22.02.2025r.
Miły lekarz chcial mi dać L4 🤣 ale moja praca ostatnio to ucieczka z domu wiec podziękowałam

Ja tez po wizycie. Mały ludzik rośnie i ma się dobrze🥹 krwiaka prawie już nie ma ❤️💪 mam się dalej oszczędzać, ale mogę wrócić do żywych. L4 mam do końca lipca i na prenatalne umówiłam się na 30 lipca. Termin 13 luty, ale i tak urodzę wcześnie bo już mi powiedziała że będzie cesarka bo mam cienka bliznę. Uff😅

Ja tez po wizycie. Mały ludzik rośnie i ma się dobrze🥹 krwiaka prawie już nie ma ❤️💪 mam się dalej oszczędzać, ale mogę wrócić do żywych. L4 mam do końca lipca i na prenatalne umówiłam się na 30 lipca. Termin 13 luty, ale i tak urodzę wcześnie bo już mi powiedziała że będzie cesarka bo mam cienka bliznę. Uff😅
Ja urodziłam się 13. lutego 😊😊😊

Ja jajniki też czuje. Kluje raz jeden raz drugi ale tak bylo również w moich dwoch poprzednich ciążach. Też czułam jajniki i plecy też. Piszcie po wizytach. Ja czekam do jutra do 13.40. Napiszę po. Mam pytanie do was pijecie kawkę? Czy odstawilyscie? Ja kocham kawę i robię sobie takie 2 łagodne z ekspresu.
Odstawiłam jakoś na początku ciąży, właśnie podczas poprzedniej anginy. Ja w zasadzie kawy nie lubię, a dobijałam już do kilku dziennie. Teraz czasem wypiję mrożoną, bo taką uwielbiam, ale u mnie to już wtedy bardziej mleko z kawą niż kawa z mlekiem 🤣

reklama
Ja jajniki też czuje. Kluje raz jeden raz drugi ale tak bylo również w moich dwoch poprzednich ciążach. Też czułam jajniki i plecy też. Piszcie po wizytach. Ja czekam do jutra do 13.40. Napiszę po. Mam pytanie do was pijecie kawkę? Czy odstawilyscie? Ja kocham kawę i robię sobie takie 2 łagodne z ekspresu.
Ja przed ciążą kochałam kawę … na początku ciąży piłam 1 do 2 lekkich kawek codziennie , od 8 tygodnia w ogóle kawa mi nie wchodziła , robiłam jedną i piłam po 2 łyki maks więc teraz już praktycznie w ogóle nie robię . Lekarz powiedział mi że do dwóch dziennie lekkich kawek mogę pić 🙈

Do góry