wszystkiego najlepszego
spokojnej ciąży i przede wszystkim zdrówka dla Cb i maleństwa
Ja mam podobnie , też jestem na własnej działalności w związku z czym chciałabym pracować jak najdłużej, też ograniczam sobie czas pracy , bo jest ciężko ale mam nadzieję że drugi trymestr będzie łaskawszy
Ja też mam zielone światło na wakacje w drugim trymestrze , więc myślę że my gdzieś w sierpniu-wrześniu skoczymy
W Turcji uważaj przede wszystkim na lód dodawany do napojów / drinków itd.
Kurczę wiesz , ja podczas wakacji byłam w ciąży, robiłam to samo co zwykle tylko leżałam na leżaczku z książką w cieniu , oczywiście filtry 50, drinki piłam bezalkoholowe , pływać normalnie pływałam , myślałam co tam z dzidzią ale na prawdę trochę zresetowałam głowę . Teraz mam podejście że co ma być to będzie , tamten lot był długi , ciąża nie zakończyła się dobrze ale przez wadę genetyczna na którą nie mieliśmy wpływu, a nie przez inne czynniki typu lot czy wakacje . Teraz też jeśli wszystko będzie dobrze planujemy urlop sierpień /wrzesień, doktor narazie dał zgodę . To oczywiście Twoja decyzja co zrobisz i decyzja lekarza czy da pozwolenie , rozumiem Twoje obawy , trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli