reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

reklama
Ja skończyłam z kolejnym antybiotykiem, znowu mam anginę. Siedzę i płaczę, bo mąż wyjechał i ze wszystkim zostałam sama. Nie daję rady.
Dobrze cie rozumiem. Roczny bąbel w domu, wróciłam do pracy, męczy mnie kaszel (inhalacje 2x dziennie). Narzeczony pracuje jako kierowca i często go nie ma. Mały daje w kość, nie mam siły i energii. W domu wszystko czeka do ogarnięcia, wieczorem padam o 21.
Marzę o jednym dniu z dala od wszystkiego....

Kurczę dziewczyny ja to płacze ze strachu nad tymi bliźniakami ☹️ boje się głównie o ciąże, o moje zdrowie i zdrowie maluchów. Mam naszczescie obok mamę która umie i chce zajmować się dzieciakami wiec będzie nam pomagać jakoś wizja dwóch noworodków mnie tak nie przeraża, a w sumie to mniej niż wizja dwójki z mała różnica wieku 🙈 nawet nam się spodobała wizja ze za jednym zamachem odchowamy rodzeństwo :)
Ale na myśl o ciąży jak to będzie przebiegać, co grozi mi i maluchom nie umiem powstrzymać się od płaczu ☹️ myśle ze stres wiaodmo plus hormony ciążowe to mega mieszanka.

@la_mariquita o jeej biedna, mam nadzieje ze leki szybko zadziałają a jak tylko poczujesz się lepiej to i humor się poprawi! :) pewnie pare dni i wrócisz do siebie :)

@Paulina9525 ja jestem w 6 :) a ty sobie jak radzisz z taką wieścią? :)

Kurczę dziewczyny ja to płacze ze strachu nad tymi bliźniakami ☹️ boje się głównie o ciąże, o moje zdrowie i zdrowie maluchów. Mam naszczescie obok mamę która umie i chce zajmować się dzieciakami wiec będzie nam pomagać jakoś wizja dwóch noworodków mnie tak nie przeraża, a w sumie to mniej niż wizja dwójki z mała różnica wieku 🙈 nawet nam się spodobała wizja ze za jednym zamachem odchowamy rodzeństwo :)
Ale na myśl o ciąży jak to będzie przebiegać, co grozi mi i maluchom nie umiem powstrzymać się od płaczu ☹️ myśle ze stres wiaodmo plus hormony ciążowe to mega mieszanka.

@la_mariquita o jeej biedna, mam nadzieje ze leki szybko zadziałają a jak tylko poczujesz się lepiej to i humor się poprawi! :) pewnie pare dni i wrócisz do siebie :)

No wiadomo hormony dużo robią swoje,ale myślenie pozytywne dużo też daje😊 Ja jak się dowiedziałam że bliźniaki do 2 dni musiałam się z tym godzić 🙈
Ale! Jestem właśnie po wizycie i moje robaczki mają już prawie 2cm😍 Wszystko jest dobrze,dostałam już zalecenie żeby zapisać się na prenatalne.

No wiadomo hormony dużo robią swoje,ale myślenie pozytywne dużo też daje😊 Ja jak się dowiedziałam że bliźniaki do 2 dni musiałam się z tym godzić 🙈
Ale! Jestem właśnie po wizycie i moje robaczki mają już prawie 2cm😍 Wszystko jest dobrze,dostałam już zalecenie żeby zapisać się na prenatalne.
Wow gratulacje udanej wizyty ❤️ super ze wszytstko dobrze

Dla pocieszenia moja siostra zniosła ciąże z bliźniakami bardzo dobrze, była tylko raz w szpitalu na zastrzyki na rozwój płuc. Urodziła w 37 tc duże, zdrowe dziewczyny💪

Dla pocieszenia moja siostra zniosła ciąże z bliźniakami bardzo dobrze, była tylko raz w szpitalu na zastrzyki na rozwój płuc. Urodziła w 37 tc duże, zdrowe dziewczyny💪
Dziękuje każda taka pozytywna historia dodaje mi otuchy!! ❤️
A jak twoja noga, lepiej to wyglada?

reklama
W którym tugodniu jestes?☺️

Do góry