Ja mam caly czas zaokraglony od 3 tyg, chyba to sa wzdecia. Moja to pierwsza ciaza I jestem 8t6dDziewczyny które są w 8tc czy zaokrągla się wam już lekko brzuszek? Jak tak to napiszcie czy to wasza pierwsza czy kolejna ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam caly czas zaokraglony od 3 tyg, chyba to sa wzdecia. Moja to pierwsza ciaza I jestem 8t6dDziewczyny które są w 8tc czy zaokrągla się wam już lekko brzuszek? Jak tak to napiszcie czy to wasza pierwsza czy kolejna ciąża
sok z kwaszonej kapusty?Ha ha mój brzuszek się zaokrąglił ale to nie z powodu ciazy tylko zaparc... Wcześniej nie miałam z tym problemu a teraz jest strasznie. Staram się jeść suszone śliwki, otręby, siemie lniane i nic
Może któraś ma inny sposób na zaparcia?
w pierwszej ciąży zaokraglil mi się brzuszek dopeiro w 16 tyg tak widoczniePytam się bo nie mogę się doczekać swojego A słyszałam że w pierwszej ciąży robi się późno a dopiero w drugiej szybciej...
Ja dzisiaj mdłosci w pracy ale ogoraski pod ręką mam na przekąszenia by wytrzymać do przerwyU mnie dzisiaj apetyt wrócił, ale jak nie zjem mam mdłości, dzisiaj w sklepie zrobiło mi się słabo i chwycilam sok marchwiowy i cały wypiłam, autentycznie odpływałam;(
trzymam kciukiJa jutro pierwsza wizyta będzie 7+0 trzymajcie kciuki. Ja również w pierwszej ciąży brałam prenatal a teraz po rankingu u pana tabletki kupiłam pueria
U mnie widać małe zaokrąglenie. Jestem po kilku poronieniach wcześniejszych. Może tez z tego wynika, ze szybciej widać? Raczej nie jest to tylko wzdęcie, bo widoczny jest cały czas niezależnie od tego co i ile zjem. Czasami wiekszy. Przed ciąża miałam płaskiDziewczyny które są w 8tc czy zaokrągla się wam już lekko brzuszek? Jak tak to napiszcie czy to wasza pierwsza czy kolejna ciąża