reklama
Jak wizyta ?Idę zobaczyć dzisiaj pierwszy raz moją fasolkę. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Nie ma za co , trzymam mocno kciuki aby wszystko było dobrzeMam już umówiona wizytę w przyszłym tygodniu,a teraz postaram się nie stresować, przyrosty są może trochę panikuje, dziękuję
Paulina9525
Fanka BB :)
Ja też mam nadzieję że ta energia wróciTak na prawdę już ok 6-7 tyg
Mam to samo ! Jak wracam po pracy , od razu się kładę. Mam nadzieję że energia wróci bo myślałam że będę super zdrowo się odżywiała , ćwiczyła jogę a póki co na nic nie mam siły
dosiasamosia
ciąża jest młodsza na USG w porównaniu do OM… widać było tylko pęcherzyk. Ale mam okropne wyniki anty po i anty tg i mam jutro na cito wizytę u endokrynologa.Jak wizyta ?
Nie ma za co , trzymam mocno kciuki aby wszystko było dobrze
mnie tak samo, mimo, że to moja 3 ciąża to ciągle chodzę i sprawdzam czy aby nie krwawie, no ale ja krwawiłam w pierwszej ciąży sporo.. Ze skrzepami.. No i źle się skończyło, więc wgl jestem bardzo przewrażliwiona, stąd ten stres@lizbona jestem jak najbardziej za
Ja dziś mdłości od rana , ale nie jest najgorzej. Martwi mnie ciągle ten ból podbrzusza, niby to normalne ale jednak trochę mnie stresuje
Jednak trzymam kciuki za każdą z nas i staram się być dobrej myśli
Paulina9525
Też jestem za ! Aczkolwiek ja swoją datę porodu będę znała dopiero w środę
@dosiasamosia kurczę , dobrze że udało się na cito, mam nadzieję że endokrynolog powie coś konkretnego.
@Paulina9525 myślę że każdej się jeszcze zmieni na podstawie USG, a jaka data wychodzi ci z OM?
Powiem Wam że myślałam że teraz będę super spokojna ale jak myślę o wizycie w piątek to mnie mdli
@Paulina9525 myślę że każdej się jeszcze zmieni na podstawie USG, a jaka data wychodzi ci z OM?
Powiem Wam że myślałam że teraz będę super spokojna ale jak myślę o wizycie w piątek to mnie mdli
reklama
Paulina9525
Z OM wychodzi mi na 11 luty,ale z USG na pewno się zmieni Wszystko będzie dobrze trzymam kciuki! Ale powiem Ci że ja też mam takie pobolewanie podbrzusza,aczkolwiek mi moja ginekolog powiedziała że to macica się rozciąga i dlatego tak jest.@dosiasamosia kurczę , dobrze że udało się na cito, mam nadzieję że endokrynolog powie coś konkretnego.