reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
13.45 :D pytałaś lekarza o coś na mdłości? Ja póki co zaczekam, ale jak będzie tragicznie to się będę do niego odzywać o ratunek 😂
Też się zastanawiałam czy prosić lekarkę o receptę na te tabletki na mdłości, ale stwierdziłam że przeczekam i najwyżej zawsze mogę na czat w luxmedzie wejść 😅 i w sumie dobrze zrobiłam, bo wydaje mi się że już mi przechodzi 🙈

Po prostu
Ale Ci zazdroszcze ! A jak to rozegralas ? W sensie powiedzialas i ciazy i jednocześnie od razu przedstawilas zwolnienie l4 ? Ja jutro ide do pracy (tydzien siedzialam z synkiem na zwolnieniu bo mial
apalenie uszu) i na sama mysl mi slabo mam takie mdlosci popracuje dwa tygodnie pozakańczam sprawy i w polowie grudnia ide na zwolnienie bo chyba do świąt nie wytrwam nawet ale tez beak mi odwagi aby tak od razu przedstawic zwolnienie :(
Po prostu poszłam sobie i tyle 😃 mną też się nigdy nikt tam nie przejmował, więc mam już z głowy 🙂

reklama
Nie miałyście problemu z L4? W poprzedniej ciąży pracowałam do 20 tygodnia, poszłam na zwolnienie, bo trafiłam do szpitala, nie musiałam się o nie prosić. Obecnie nie czuję się najlepiej, a moja praca wymaga skupienia żeby nie popełnić trudnych do odkręcenia błędów. Zechce pracować max. do końca roku i zastanawiam się czy lekarz nie będzie kręcił nosem.. W pierwszej ciąży chodziłam do lekarza, który na każdej wizycie mówił mi że ciąża to nie choroba 😶 A ja nawet wtedy nie narzekałam na samopoczucie. Zmieniłam go..

Do góry