reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

reklama
Dziewczyny, kiedy myslicie ze będzie slychac serduszko?
Tak na prawdę już ok 6-7 tyg 🙈
U mnie jak na razie dalej to samo czyli toaleta i spanie🙈 ach no i piersi trochę pobolewają.
Mam to samo ! Jak wracam po pracy , od razu się kładę. Mam nadzieję że energia wróci bo myślałam że będę super zdrowo się odżywiała , ćwiczyła jogę a póki co na nic nie mam siły 😂

Hej, witam się na razie nieśmiało 🙈
24dc beta 13
26dc właśnie czekam na wynik
U mnie wyczulenie na zapachy, bóle brzucha jak na miesiączkę, cały czas czuje mokrość, delikatny ból piersi 🙈

Za nami 5 cykli starań, 3 ciąża, jedno poronienie w 16tc i jedna donoszona cisza, na pokładzie 3 latek 😊

Trzymam za nas wszystkie kciuki ❤️
Hej ! Dawaj znać jak beta.
Również mocno trzymam kciuki żebyśmy zostały w takim gronie ( i jeszcze większym ) aż do lutego ❤️

Hej dziewczyny,nam nadzieję,że będzie mi dane do Was dołączyć,ale najpierw pytanie.
Pierwsza beta 6,4
Druga beta 33.1 (48 h od pierwszej)
Trzecia 127,3 (72h od poprzedniej,ze względu na niedziele nie mogłam zbadać po 48h)
Przyrosty są niby okey,ale nie daje mi spokoju,że beta wynosi tylko tyle,nie miałam co prawda potwierdzonej ovu na monitoringu,ale na podstawie pasków i bólu owulacyjnego mogę stwierdzić że była ona najprawdopodobniej 15 dni temu
W tym cyklu owulacja opóźniła mi się w stosunku do tego jak bywała zazwyczaj o 2-3 dni.
Widziałam gdzieś na forum w starych tematach komentarze jedenej Pani,która pisała,że z doświadczenia wie,że jak 15DPO beta nie jest powyżej 200 to nie będzie dobrze.Jak to u Was wyglądało ?
Jestem po jednej stracie w 10 tygodniu,wtedy ta beta rosła chyba lepiej,a i tak wyszło jak wyszło,więc jestem już kłębkiem nerwów.

reklama
Pierwszą betę robiłam w 27 dniu cyklu,z tym,że ostatnia owulacja mi się przesunęła i ten cykl się trochę rozjechał.
Wiesz ciężko mi się wypowiedzieć na temat tego co czytałaś odnośnie doświadczeń , bo ja też poroniłam więc rozumiem że się stresujesz . Mój ginekolog zawsze mi mówił że najważniejszy jest przyrost , tymbardziej że tak jak mówisz cykl mógł się rozjechać, a beta startuje z minimalnej wartości . Jeśli masz taką możliwość może umów się na USG jakoś w przyszłym tygodniu ?

Do góry