reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

reklama
Jak tam się dziś czujecie? ❤️
Kto złożył ten cały wątek?
Może na pierwszej stronie zedytujmy i wypiszemy nicki osób, które chcą być w tej grupie i tak wstępne daty porodu? 😊
Będzie nam łatwiej i przyjemniej pisać jak się bliżej poznamy 😍

@lizbona jestem jak najbardziej za 😍
Ja dziś mdłości od rana , ale nie jest najgorzej. Martwi mnie ciągle ten ból podbrzusza, niby to normalne ale jednak trochę mnie stresuje

Ostatnia edycja:
@lizbona jestem jak najbardziej za 😍
Ja dziś mdłości od rana , ale nie jest najgorzej. Martwi mnie ciągle ten ból podbrzusza, niby to normalne ale jednak trochę mnie stresuje
mnie tak samo, mimo, że to moja 3 ciąża 🙈 to ciągle chodzę i sprawdzam czy aby nie krwawie, no ale ja krwawiłam w pierwszej ciąży sporo.. Ze skrzepami.. No i źle się skończyło, więc wgl jestem bardzo przewrażliwiona, stąd ten stres 🙈

Jednak trzymam kciuki za każdą z nas i staram się być dobrej myśli 😍

@dosiasamosia kurczę , dobrze że udało się na cito, mam nadzieję że endokrynolog powie coś konkretnego.
@Paulina9525 myślę że każdej się jeszcze zmieni na podstawie USG, a jaka data wychodzi ci z OM? 🙈
Powiem Wam że myślałam że teraz będę super spokojna ale jak myślę o wizycie w piątek to mnie mdli 🤢

reklama
@dosiasamosia kurczę , dobrze że udało się na cito, mam nadzieję że endokrynolog powie coś konkretnego.
@Paulina9525 myślę że każdej się jeszcze zmieni na podstawie USG, a jaka data wychodzi ci z OM? 🙈
Powiem Wam że myślałam że teraz będę super spokojna ale jak myślę o wizycie w piątek to mnie mdli 🤢
Z OM wychodzi mi na 11 luty,ale z USG na pewno się zmieni 🙈 Wszystko będzie dobrze trzymam kciuki! Ale powiem Ci że ja też mam takie pobolewanie podbrzusza,aczkolwiek mi moja ginekolog powiedziała że to macica się rozciąga i dlatego tak jest.

Do góry