callina
Fanka BB :)
pewnieOoo pokażesz screen które to bo też się zastanawiałam nad jakimiś z chińczyka czy Amazon

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnieOoo pokażesz screen które to bo też się zastanawiałam nad jakimiś z chińczyka czy Amazon
Ooo pokażesz screen które to bo też się zastanawiałam nad jakimiś z chińczyka czy Amazon
Ooo to później sprawdzę![]()
Zestaw pasków do badania owulacji i ciÄżowej Pelvifine: 25 pasków do owulacji i 5 patyczków do testów ciÄżowych â dokÅadny lokalizator pÅodnoÅci - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
dokładnie te zamawiałam, za 25 lh+ 5hcg płaciłam 10 zł, udało się trafić jakąś promocjewięc kupiłam od razu dwa zestawy,
![]()
Nam się nie udało w dni płodne seksić, bo się posprzeczaliśmy i dupa z seksów... Ale marzec będzie mójListopad będzie oblegany na porodówkach
Ten cykl będzie nasz!
Będziemy mieć mocny skład![]()
Mój póki co zaparcie mówi że już nie chce więcej dzieci. Więc nie wiem czy ulegnie ale i tak myślę że bym była grudniowka przy moich długich cyklach. Ah te chłopy ! Może wiosna ich odmieniNam się nie udało w dni płodne seksić, bo się posprzeczaliśmy i dupa z seksów... Ale marzec będzie mójno szczęśliwy dla mnie miesiąc, bo są urodziny i moje i mojej córki
więc już raczej na grudniówki pójdę jak się uda
![]()
A ile już macie pociech?Mój póki co zaparcie mówi że już nie chce więcej dzieci. Więc nie wiem czy ulegnie ale i tak myślę że bym była grudniowka przy moich długich cyklach. Ah te chłopy ! Może wiosna ich odmieni![]()
3A ile już macie pociech?![]()
a mąż wie, że kilka dni temu byłaś u lekarza, bierzesz leki na zatrzymanie laktacji, żeby wyrównać cykl bo chcesz kolejne dziecko?Mój póki co zaparcie mówi że już nie chce więcej dzieci. Więc nie wiem czy ulegnie ale i tak myślę że bym była grudniowka przy moich długich cyklach. Ah te chłopy ! Może wiosna ich odmieni![]()
Niedawno pisałaś że jednak zmienił zdanie i że przyłoży się do starańMój póki co zaparcie mówi że już nie chce więcej dzieci. Więc nie wiem czy ulegnie ale i tak myślę że bym była grudniowka przy moich długich cyklach. Ah te chłopy ! Może wiosna ich odmieni![]()