penguinlicious
Fanka BB :)
Tulę!Właśnie czekam w kolejce do ginekologa i słyszę z gabinetu jak lekarz potwierdza wczesną ciążę..mam łzy w oczach![]()

Niedługo usłyszymy bicie serduszka naszych kropeczek!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tulę!Właśnie czekam w kolejce do ginekologa i słyszę z gabinetu jak lekarz potwierdza wczesną ciążę..mam łzy w oczach![]()
Taaak, w piątekNa tym etapie jest wystarczającaTym bardziej jak przedwczoraj biało na teście było
Będziesz powtarzać ?
Nie sądziłam,że aż tak mnie to dotknie..do tego moja wizyta trwała dosłownie 5minut i poczułam się trochę olana..bo przecież nie przychodzę z niczym ważnym,bo ciąży nie ma...Tulę!Przechodziłam przez to samo jakieś 2 tygodnie temu, chociaż byłam tylko potwierdzać owulację. Ale i tak mi się przykro zrobiło, jak na korytarzu dwa razy słyszałam echo serca…
Niedługo usłyszymy bicie serduszka naszych kropeczek!!
Kochana, niedługo i Ty pójdziesz do lekarza w innym celu jak zwykła wizyta, wierzę w toNie sądziłam,że aż tak mnie to dotknie..do tego moja wizyta trwała dosłownie 5minut i poczułam się trochę olana..bo przecież nie przychodzę z niczym ważnym,bo ciąży nie ma...
Idz w piątekDziewczyny przy tej niskiej becie to byście szły drugi raz w piątek czy po weekendzie?
ja właśnie chce teraz wspomóc się testami owulacyjnym, bo coś mi się wydaje, że jednak moja owulacja jest kilka dni po bólu owulacyjnymTakto na pewno , ten cykl też był trochę ciężki bo ja byłam na wyjeździe służbowym, może się nie wstrzeliliśmy w owulację , w tym cyklu będę badać ją
Dopiero pierwszy cykl , ale miałam dużo takich dziwnych objawów i niepotrzebnie się nastawiłamale trudno , ważne że okres jest i zaczynamy znowu
W sumie racja, już samo czekanie na wynik to udrękaIdz w piątek
Będziesz spokojna na weekend
Ta nie wiadoma by była nie na moje nerwy i moja cierpliwość przy staraniach w sumie jej nie mam .
W tym cyklu się nie nakręcam bo to nic nie da w sumie .
Ja z premom.Dziewczyny z jakiej aplikacji korzystacie jeżeli chodzi o testy owulacyjne?
A to dopiero początek czekaniaW sumie racja, już samo czekanie na wynik to udręka![]()