reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Robiła chyba w piątek,ale według wcześniejszych badań progesteronu to owulację mogła mieć też jakoś w niedzielę,więc na tą bete było za wcześnie.jak dla mnie szansa jeszcze jest,ale wtedy te plemniki musiałyby być naprawdę super kozakami 🤣
W każdym razie trzymam kciuki 😁 i czekam na rozwój sytuacji 😁
Dlatego właśnie spytałam, bo w takim razie musiałby "czekac" 6 dni? 🤔 ewentualnie owulka mogła być np w piątek...
No ciekawe...
W każdym razie ja nie wytrzymałam i kupiłam proga 🫣 bez bety, wiem głupia ja....no ale kij tam.
Z testem poczekam do środy.

reklama
A dziś miały testować @ania202 i @Justi1234 ? Jak tam dziewczyny?
Zrobiłam dzisiaj test , mąż widzi drugą kreskę a jak dla mnie to biel , ale spróbuję jutro zrobić i dam znać , okres mam mieć w czwartek więc wydaje mi się , że jutro powinno już coś być . Jeszcze od wczoraj męczy mnie biegunka , ten cykl jest jakiś naprawdę dziwny , najpierw zaparcia , później biegunka 😀

Zrobiłam dzisiaj test , mąż widzi drugą kreskę a jak dla mnie to biel , ale spróbuję jutro zrobić i dam znać , okres mam mieć w czwartek więc wydaje mi się , że jutro powinno już coś być . Jeszcze od wczoraj męczy mnie biegunka , ten cykl jest jakiś naprawdę dziwny , najpierw zaparcia , później biegunka 😀
Oo a masz test dla oceny ?🧐🧐🧐

Dlatego właśnie spytałam, bo w takim razie musiałby "czekac" 6 dni? 🤔 ewentualnie owulka mogła być np w piątek...
No ciekawe...
W każdym razie ja nie wytrzymałam i kupiłam proga 🫣 bez bety, wiem głupia ja....no ale kij tam.
Z testem poczekam do środy.
Ja tak liczę że w środę była ta owulacja to wtedy tylko 2 dni plemniki by czekały max czwartek , później to wg mnie nie ma szans by przetrwały. Mąż też już młodzieniaszkiem nie jest 😅 Prawdę mówiąc to byłby jakiś fart jakbym była w ciąży w tym cyklu 🤣

Ja dziś jakoś dziwnie się czuję, mdli mnie cały dzień, krosta mi wyszła na brodzie, pies łazi za mną krok w krok, pcha się na kolana. Już zaczęłam sobie wkręcać ciąż i zrobiłam test, co prawda z popołudniowego moczu, ale nie sikalam wcześniej ze 3 godziny i biel aż razi 🙈 także czekam do czwartku, tak jak jestem zapisana
Mi wyszły 3 wielkie pryszcze na brodzie, czuję się jak nastolatka 🤣

reklama
Do góry