poziomkowa00
Fanka BB :)
Ja już miałam kilka razy fałszywe kreski na testach,więc bezpieczniej wolę nasikać w środęNo to mam podobnie, ale wytrzymam do tej środy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już miałam kilka razy fałszywe kreski na testach,więc bezpieczniej wolę nasikać w środęNo to mam podobnie, ale wytrzymam do tej środy![]()
Ja jutro zatestuje , cały dzień czysto , brzuch przestał boleć i temperatura w górze. Ten cykl jest najdłuższym w moim życiuRozważam jeszcze pójście zbadać progesteron i betę ale jak nie będzie dwóch kresek na teście to raczej bez sensu
![]()
Dziękuję , mąż obiecał że mi kupi test rano żebym miała z pierwszego moczuNiby tak, ale kurcze dziwne to plamienie bardzotrzymam kciuki
Chyba będziesz pierwszą która wykonała tyle badań bety w jednym cykluJa jutro zatestuje , cały dzień czysto , brzuch przestał boleć i temperatura w górze. Ten cykl jest najdłuższym w moim życiuRozważam jeszcze pójście zbadać progesteron i betę ale jak nie będzie dwóch kresek na teście to raczej bez sensu
![]()
Dziś 43 DC , w 12 DC byłam na USG to lekarka mówiła że wygląda jakby był pęknięty pęcherzyk ale widzi też na drugim jajniku pęcherzyk 9 mm , to tydzień później zbadałam proga i okazało się że nie było tej owulacji. Normalni ludzie to już kończą drugi cykl podczas gdy ja jestem cały czas w tym samymChyba będziesz pierwszą która wykonała tyle badań bety w jednym cyklu
Trzymam kciuki, a coś jeszcze z mężem działałaś w międzyczasie?
O kurde to szkoda, że seksow brak...chyba bym zatem na nic nie liczyła bo Ty betę jakoś teraz robiłaś niedawno?Dziś 43 DC , w 12 DC byłam na USG to lekarka mówiła że wygląda jakby był pęknięty pęcherzyk ale widzi też na drugim jajniku pęcherzyk 9 mm , to tydzień później zbadałam proga i okazało się że nie było tej owulacji. Normalni ludzie to już kończą drugi cykl podczas gdy ja jestem cały czas w tym samym
Sexow nie było od 3 lutego.
Robiła chyba w piątek,ale według wcześniejszych badań progesteronu to owulację mogła mieć też jakoś w niedzielę,więc na tą bete było za wcześnie.jak dla mnie szansa jeszcze jest,ale wtedy te plemniki musiałyby być naprawdę super kozakamiO kurde to szkoda, że seksow brak...chyba bym zatem na nic nie liczyła bo Ty betę jakoś teraz robiłaś niedawno?
W piątek betę robiłam. Jakieś tam nikłe szanse są ale raczej się nie nastawiam. Choć dziwne że brzuch mnie przestał boleć i dziś ani kropelki krwi. W poprzednim cyklu trzy dni było plamienie jednorazowe przy podcieraniu i w czwartym normalny okres się zaczął.O kurde to szkoda, że seksow brak...chyba bym zatem na nic nie liczyła bo Ty betę jakoś teraz robiłaś niedawno?