reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Ja jutro zatestuje , cały dzień czysto , brzuch przestał boleć i temperatura w górze. Ten cykl jest najdłuższym w moim życiu 😆 Rozważam jeszcze pójście zbadać progesteron i betę ale jak nie będzie dwóch kresek na teście to raczej bez sensu 🙃

Ja jutro zatestuje , cały dzień czysto , brzuch przestał boleć i temperatura w górze. Ten cykl jest najdłuższym w moim życiu 😆 Rozważam jeszcze pójście zbadać progesteron i betę ale jak nie będzie dwóch kresek na teście to raczej bez sensu 🙃
Chyba będziesz pierwszą która wykonała tyle badań bety w jednym cyklu 😁
Trzymam kciuki, a coś jeszcze z mężem działałaś w międzyczasie?

Chyba będziesz pierwszą która wykonała tyle badań bety w jednym cyklu 😁
Trzymam kciuki, a coś jeszcze z mężem działałaś w międzyczasie?
Dziś 43 DC , w 12 DC byłam na USG to lekarka mówiła że wygląda jakby był pęknięty pęcherzyk ale widzi też na drugim jajniku pęcherzyk 9 mm , to tydzień później zbadałam proga i okazało się że nie było tej owulacji. Normalni ludzie to już kończą drugi cykl podczas gdy ja jestem cały czas w tym samym 🫣
Sexow nie było od 3 lutego.

Dziś 43 DC , w 12 DC byłam na USG to lekarka mówiła że wygląda jakby był pęknięty pęcherzyk ale widzi też na drugim jajniku pęcherzyk 9 mm , to tydzień później zbadałam proga i okazało się że nie było tej owulacji. Normalni ludzie to już kończą drugi cykl podczas gdy ja jestem cały czas w tym samym 🫣
Sexow nie było od 3 lutego.
O kurde to szkoda, że seksow brak...chyba bym zatem na nic nie liczyła bo Ty betę jakoś teraz robiłaś niedawno?

Ja dziś jakoś dziwnie się czuję, mdli mnie cały dzień, krosta mi wyszła na brodzie, pies łazi za mną krok w krok, pcha się na kolana. Już zaczęłam sobie wkręcać ciąż i zrobiłam test, co prawda z popołudniowego moczu, ale nie sikalam wcześniej ze 3 godziny i biel aż razi 🙈 także czekam do czwartku, tak jak jestem zapisana

O kurde to szkoda, że seksow brak...chyba bym zatem na nic nie liczyła bo Ty betę jakoś teraz robiłaś niedawno?
Robiła chyba w piątek,ale według wcześniejszych badań progesteronu to owulację mogła mieć też jakoś w niedzielę,więc na tą bete było za wcześnie.jak dla mnie szansa jeszcze jest,ale wtedy te plemniki musiałyby być naprawdę super kozakami 🤣
W każdym razie trzymam kciuki 😁 i czekam na rozwój sytuacji 😁

reklama
W piątek betę robiłam. Jakieś tam nikłe szanse są ale raczej się nie nastawiam. Choć dziwne że brzuch mnie przestał boleć i dziś ani kropelki krwi. W poprzednim cyklu trzy dni było plamienie jednorazowe przy podcieraniu i w czwartym normalny okres się zaczął.

Do góry