Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrzeNo właśnie ciekawe. Martwi mnie to trochę. Ale nie mam plamien niczego takiego. Piersi nadal bolą. Dochodzą kolejne symptomy więc chyba to normalne.
Jeszcze nie, poczekam do czwartku@Rubi89 bylo testowanko dzis ?![]()
To przepisać na czwartek jednak?Jeszcze nie, poczekam do czwartkunie chce znowu widzieć cieni jak ostatnio…
Tak poproszęTo przepisać na czwartek jednak?![]()
Ja robiłam w styczniu i właśnie na tym nic mi nie wyszło, natomiast na sikaniu były cienie…Kupiłam dziś przez przypadek test domowy ale z krwi. No i wyszła mi druga kreska ale tylko jej częśćRobił ktoś te testy ? Opinie słabe to ma i wogole tu się daje sporą ilość krwi z palca a potem to się zakrapla czynnikiem. Jutro i tak pójdę zbadać progesteron to betę zaznaczę ale zrobiłam z ciekawości :-)
Mnie brzuch bolał dokładnie jak na okres, nawet testu nie robiłam bo byłam przekonana że nic z tego. Później też mnie bolał przez jakiś czas, teraz już nie pamiętam jak długoCzy was też tak bolał brzuch na okres dosyć intensywnie a gdy lezalyscie było ok ?
Powinno być na odwrót skoro najpierw w krwi rośnie a potem w moczu. No nic zobaczymy co jutro wyniki powiedząJa robiłam w styczniu i właśnie na tym nic mi nie wyszło, natomiast na sikaniu były cienie…
Właśnie dlatego już potem miałam pewność, że nic z tego nie będzie… powodzeniaPowinno być na odwrót skoro najpierw w krwi rośnie a potem w moczu. No nic zobaczymy co jutro wyniki powiedzą![]()