LadyStrejser
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! WpisujęWczoraj wymiotowałam i czułam się jakbym miała kaca, no i ciągłe bóle brzucha jak na okres.
Dzisiaj 13dpo, rano zrobiłam test.
Od razu poleciałam na betę.
Niby się cieszę, ale po dwóch stratach na razie jestem sceptyczna.
Zobaczymy.
Ból piersi to najczęściej objaw rosnącego progesteronu, więc wystarczy że była owulacja, żeby bolały bez ciążyBo generalnie objawy ciąży i okresu są takie samemnie co miesiąc strasznie bolą piersi,nawet zdarza się nieraz że wymiotuje
więc chyba dla mnie jedynym objawem ciąży będzie pozytywny test ciążowy
![]()
Ja to wiem,dlatego nie jest to dla mnie objawem tego czy w danym cyklu się udało czy nie.bo tak samo bolą mnie przed okresem i tak samo bolały przy biochemieBól piersi to najczęściej objaw rosnącego progesteronu, więc wystarczy że była owulacja, żeby bolały bez ciążyMi na przykład tuż przed okresem odchodzi jak ręką odjął, bo po prostu spadł progesteron.
Gratulacje!Wczoraj wymiotowałam i czułam się jakbym miała kaca, no i ciągłe bóle brzucha jak na okres.
Dzisiaj 13dpo, rano zrobiłam test.
Od razu poleciałam na betę.
Niby się cieszę, ale po dwóch stratach na razie jestem sceptyczna.
Zobaczymy.
Właśnie chyba coś takiego mam teraz, piersi bola od niedzieli mocno, więc jest szansa, że jestem po owulacji? Tak coś czuję właśnie....że była w weekend..Ból piersi to najczęściej objaw rosnącego progesteronu, więc wystarczy że była owulacja, żeby bolały bez ciążyMi na przykład tuż przed okresem odchodzi jak ręką odjął, bo po prostu spadł progesteron.
Jak się dzisiaj czujesz ?Gratulacje!
Bóle brzucha jak na okres dalej się utrzymują?
Jak się dzisiaj czujesz ?