reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
@trinida powiedziałaś już swojemu facetowi? Ja bym poczekała do Walentynek ❤️😍 ale w sumie to chyba z tej radości bym nie wytrzymała 🍀🫣🥰
Oczywiście że już powiedziałam. Właśnie pędzi z pracy. Akurat w Walentynki lecie do rodziców więc by nie było. Za dużo Przeszliśmy ostatnimi czasy żeby ta dobrą nowinę trzymać.

Koleżanka przyszła dziś chora do pracy i chyba mnie zaraziła,bo wróciłam do domu z katarem,bólem głowy i ogólnie czuję się fatalnie 😭
To kuruj się! Ja w ten weekend miałam sesję, przyjechała koleżanka i usiadła obok mnie na egzaminie, a jak wyszłyśmy, to powiedziała, że chyba jest chora, bo ma gorączkę i czuje się coraz gorzej 😵‍💫 A ja tu zaraz mam dwie kreski wysikiwać, więc mam nadzieję, że nic nie załapałam.

Domyślam się, że w UK nie masz jak skoczyć na betę i czekamy do 14.01 aż nie będzie wątpliwości, że ciemnieje? 😉
Dokładnie masz rację. Ze względu na zaśniad w Maju 24 będę miała już wczesny skan w 8 tyg i później 12 . Będę teraz pod stałą ścisłą kontrolą . Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

reklama
Do góry