MamaR
Fanka BB :)
Widać widaćWidać czy nienie potrafię zrobić dobrego zdjęcia.
Na żywo jest ładna niebieska.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać widaćWidać czy nienie potrafię zrobić dobrego zdjęcia.
Widać bardzo dobrzeWidać czy nienie potrafię zrobić dobrego zdjęcia.
Oczywiście że już powiedziałam. Właśnie pędzi z pracy. Akurat w Walentynki lecie do rodziców więc by nie było. Za dużo Przeszliśmy ostatnimi czasy żeby ta dobrą nowinę trzymać.@trinida powiedziałaś już swojemu facetowi? Ja bym poczekała do Walentynekale w sumie to chyba z tej radości bym nie wytrzymała
![]()
To kuruj się! Ja w ten weekend miałam sesję, przyjechała koleżanka i usiadła obok mnie na egzaminie, a jak wyszłyśmy, to powiedziała, że chyba jest chora, bo ma gorączkę i czuje się coraz gorzejKoleżanka przyszła dziś chora do pracy i chyba mnie zaraziła,bo wróciłam do domu z katarem,bólem głowy i ogólnie czuję się fatalnie![]()
Dokładnie masz rację. Ze względu na zaśniad w Maju 24 będę miała już wczesny skan w 8 tyg i później 12 . Będę teraz pod stałą ścisłą kontrolą . Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.Domyślam się, że w UK nie masz jak skoczyć na betę i czekamy do 14.01 aż nie będzie wątpliwości, że ciemnieje?![]()
Odpoczywaj bo w tym roku wirusy są paskudneKoleżanka przyszła dziś chora do pracy i chyba mnie zaraziła,bo wróciłam do domu z katarem,bólem głowy i ogólnie czuję się fatalnie![]()