Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć, fajnie że dołączyłaś!Dziewczyny w końcu i ja do Was dołączam![]()
Witam Was wszystkie ciepło
Mam 38 lat i staramy się z Partenerem o nasze i moje pierwsze dziecko. Partner już ma mocno dorosłego syna i 56 latwierzymy że mimo naszych mocno dojrzałych lat uda się
Same starania rozpoczęliśmy od października ale niestety z marnymi skutkami z racji tego że Partner pracuje za granicą i totalnie nie trafialiśmy w owulację...
Wspomagam się testami owulacyjnymi póki co ale nie wykluczam monitoringu. AMH we wrześniu 2,49.
Myślałam że i w lutym nic z tego nie będzie z racji Jego pracy ale nieoczekiwanie właśnie wrócił do kraju także działamy
Poproszę o zapisanie mnie na testowanie na 19 lutego![]()
Niech ten Walenty przyniesie Ci szczęścieMnie na Walentego zapisz.
To daj znać po USGCześć!
Zapisz mnie na ławeczkę.
Na razie posiłkuję się testami owulacyjnymi, zatem data ewentualnego testowania jeszcze nie znana
06.02 będę miała wizytę u ginekologa na NFZ, więc jestem ciekawa jaki będzie rezultat
Życie nas uczy pokoryKiedyś byłam mocno niecierpliwa .
Dzisiaj łaskawie czekam co los mi przyniesie.
Mam i są całkiem spokoJakie macie opinie jeśli używacie testów owu easy home? Dobrze się wybarwiają? Zamówiłam niezły pakiet owu i ciążowych na Amazonie więc nic mnie nie powstrzyma sikać na patyk cały miesiąc![]()